ReFocus Silmäklinikka

Jos haluat eroon silmälaseista tai piilolinsseistä, silmien laserleikkaus on ratkaisu. Linssileikk

Operating as usual

04/01/2019

Kui sa mõtled, kas teha silmadele laser opp või mitte, siis PALUN MINE. See on üks parimaid kingitusi, mida sa endale teha saad. Päriselt maailm muutub värvilisemaks, telekas selgemaks ja naine muidugi ilusamaks. Lihtsalt mõelge läbi, millist oppi teha. Mina käisin Refocuses Smile tüüpi operatsioonil. Lihtsalt sellepärast, et sellest taastumine on kõige kiirem ja oli ka väga kiire. Aitäh Tiia ja Pait Teesalu, et olete loonud kliiniku, mis muudab inimeste maailma värvilisemaks 🙂

26/06/2018

ReFocus Silmäklinikka's cover photo

21/03/2018

Mikäli silmälasit häiritsevät ja piilolinssit väsyttävät silmiä, kannattaa tulla laserleikkauksen sopivuuden tutkimukseen ja arviointiin.
Aikaa kannattaa varata noin 1,5 tuntia. Siinä ajassa ehdimme suorittaa yli 20 mittausta 9 eri laitteella. Tutkimuksen viimeistelee kirurgimme tohtori Pait Teesalu, joka arvioi, onko laserleikkaus Sinun silmillesi sopiva ja turvallinen.

Smile-laseroperaatio kestää vain 30 sekuntia.
www.refocus.ee

06/12/2017

🇫🇮 💯 Paljon onnea Suomi! 🇫🇮 💯

01/12/2017

Hyvää 1. adventtia!
www.refocus.ee

Timeline photos 14/04/2017

Timeline photos

Timeline photos 13/04/2017

Potilas Tara Kolppanen on yhtä kaunis kun vuosi sitten ja Smile leikkauksen tulos on pysynyt hyvänä.

Silmälasitonta tennistä — ReFocus 12/04/2017

Silmälasitonta tennistä — ReFocus

Aivan kuten tenniksessä ei ole yhtä ainoaa ja jokaiseen pelitilanteeseen sopivaa parasta lyöntiä, myöskään eroon silmälaseista -kirurgiassa ei ole yhtä ainoaa parasta toimenpidettä. Silmän taittokykyä parantavassa kirurgiassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joiden valinta riippuu potilaan iästä ja siitä, tarvitaanko hyvään näkemiseen miinus-, plus- vai sylinterilaseja. Lue lisää http://refocus.ee/blogi-fin/silmalasitonta-tennista

Silmälasitonta tennistä — ReFocus Aivan kuten tenniksessä ei ole yhtä ainoaa ja jokaiseen pelitilanteeseen sopivaa parasta lyöntiä, myöskään eroon silmälaseista -kirurgiassa ei ole yhtä ainoaa parasta toimenpidettä. Silmän taittokykyä parantavassa kirurgiassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joiden valinta riippuu potilaan iästä ja...

Timeline photos 22/12/2016

Timeline photos

Timeline photos 05/12/2016

Kolme onnellista Frantzia (Mauri, Maire ja Aija), jotka uusin silmin katsovat maailmaa!

Photos from ReFocus Silmäklinikka's post 21/10/2016

Nyt ollaan I Love Me messuilla Helsingissa! Osastollamme voit tarkista näkösi, mitata silmänpaineen ja saada hyödyllistä tietoa päästäkseen eroon silmälaseista. Paikanpäällä mahtavia tarjouksia tutkimuksiin ja laserleikkauksiin. Odotamme Teitä!

Timeline photos 17/10/2016

ReFocus Silmäkeskus kutsuu Teidät 21.-23.10.2016 I Love Me messuille Helsingin Messukeskukseen! Osastollamme voit tarkista näkösi, mitata silmänpaineen ja saada hyödyllistä tietoa päästäkseen eroon silmälaseista. Paikanpäällä mahtavia tarjouksia tutkimuksiin ja laserleikkauksiin. Odotamme Teitä!

Timeline photos 03/10/2016

Sisarusten silmät ovat usein samalaiset, m***a saksalaisilla sisaruksilla, Manuelalla ja Andrealla silmät olivat erilaiset. Manuelaa autoimme vapaaksi miinuslaseista laserleikkauksella ja Andrea pääsi silmälinssien vaihdolla eroon pluslaseista.
On kivaa, kun potilaat hymyille:)

10/05/2016

Hei kaverit! Pari viikkoa sitten kyselimme että millaisella uudella laserleikkauksella voit jo kahden päivän jälkeen ajaa autoa,
meikata silmiä ja mennä vaikka nyrkkeilyharjoituksiin?
Oikea vastaus on: ReLex Smile laserleikkaus.
Yöpymisen kahdelle Tallinnassa hotelli ''Nordic Hotel Forumissa'' voitti Riikka Nisu.
Paljon onnea ja tervetuloa Tallinnaan!

Timeline photos 01/05/2016

Timeline photos

Kirjoita vastaus kommentteihin ja voit voittaa yöpymisen kahdelle sekä aamiaisen Tallinnassa hotelli Nordic Hotel Forumissa.
Voittaja julkaistaan 10.05.

Timeline photos 14/04/2016

Kirjoita vastaus kommentteihin ja voit voittaa yöpymisen kahdelle sekä aamiaisen Tallinnassa hotelli Nordic Hotel Forumissa.
Voittaja julkaistaan 10.05.

Miss Tara Kolppanen kertoo ReLEx Smile laserleikkauksestaan Tallinnassa 15/03/2016

Miss Tara Kolppanen kertoo ReLEx Smile laserleikkauksestaan Tallinnassa

Miss Tara Kolppanen kertoo ReLEx Smile laserleikkauksestaan Tallinnassa Miss Globe Finland 2015, Miss Finest 2015 & Miss Bikini Estonia 2015 Tara Kolppanen kertoo SMILE laserleikkauksestaan Tallinnassa ReFocus silmäsairaalassa. R...

Timeline photos 07/03/2016

Klinikallamme käy monia kauniita ihmisiä … jotkut heistä ovat myös kruunattuja.
Potilaana Tara Kolppanen
Miss Globe Finland 2015
Miss Finest 2015 & Miss Bikini Estonia 2015
http://www.tarajuliaana.com/2016/03/vision-is-art-of-seeing-what-is.html

Tuntuu hyvältä nähdä kirkkaammin 27/01/2016

Tuntuu hyvältä nähdä kirkkaammin

Tuntuu hyvältä nähdä kirkkaammin Tohtori Pait Teesalun johtama silmäklinikka ReFocus on toiminut Tartossa vuodesta 2006. Tallinnan Kreutzwaldi-kadulle klinikka avasi toimipisteen vuoden 2015 alussa.

Timeline photos 13/01/2016

Kolleegat Porvoon Silmätalosta tutustuivat viime perjantaina klinikkaan. Muun muassa todettiin, että Tallinnassa on enemmän lunta :)

Timeline photos 21/11/2015

Carl Zeissin kehittämä ReLEx SMILE on ensimmäinen minimaalisesti kajoava, niin kutsutulla avaimenreikämenetelmällä tehtävä näönkorjausleikkaus. Sen jälkeen voit ajaa autoa, tehdä töitä ja urheilla ilman piilolaseja tai silmälaseja jo muutaman päivän kuluttua leikkauksesta.
http://www.silmakirurgia.ee/fi/Potilaalle/silmaleikkaukset-silmien-laserleikkaus-femtolasik-kaihi-linssileikkaus/smile

ReFocus Tallinn 15/09/2015

ReFocus Tallinn

Tallinnan klinikkan esittely Youtube'ssa

ReFocus Tallinn ReFocus silmakeskus Tallinnas pakub kaasaegseimat tehnoloogiat ja prillidest vabastavaid operatsioone. Silmade laseroperatsioonide teostamisel on abiks femto...

24/08/2015

PRK, LASIK ja SMILE

PRK, LASIK ja SMILE - silmien laserleikkaukset

24/08/2015

SMILE

ReLEx smile - kolmannen sukupolven laserleikkaus Tallinnassa

Timeline photos 26/05/2015

Uusi laserleikkaus-ReLEx SMILE!
Monet eivät rohkene hakeutua leikkaukseen, jolla pääsee eroon silmälaseista, koska pelkona on mahdollinen silmien kuivuus.
Kosteuttavien silmätippojen tarve laserleikkauksen jälkeen johtuu silmän pinnan herkkyyden vähenemisestä. Tuntohermojen kuidut sijaitsevat suurelta osin sarveiskalvon ulommissa kerroksissa. Sekä LASIK-leikkaus että kosketukseton laserleikkaus (FLOW tai ASA) katkaisevat nämä pintakerroksessa sijaitsevat hermokuidut, minkä vuoksi silmän pinnan herkkyys vähenee. Vaikka noin 90 prosenttia herkkyydestä palautuukin useimmilla potilailla vuoden kuluessa, kuivuutta lievittävien silmätippojen käyttö on hankalaa ja riittämätön kyynelkerros vaikuttaa näön laatuun. Lisäksi riittämätön kyynelmäärä voi aiheuttaa epiteelikudoksen paksuuntumista, mikä puolestaan ”tuo takaisin” pienet miinukset.
Uudessa, kolmannen sukupolven laserleikkauksessa (SMILE – small incision lenticule extraction) poistetaan kudosta sarveiskalvon sisemmistä kerroksista, mikä vahingoittaa hermokuituja kolmanneksen verran vähemmän. Tutkimuksissa on todettu, että silmän pinta on SMILE-toimenpidettä seuraavana päivänä yhtä herkkä kuin neljän kuukauden kuluttua LASIK-leikkauksesta.
Virossa uuden sukupolven laserleikkauksia suorittaa ainoastaan ReFocus Silmakeskus. SMILE-menetelmällä voi päästä eroon jopa –10 dioptrian likitaittoisuudesta.

ReFocus silmäklinikka Tallinnassa 28/03/2015

Silmien laserleikkaukset. Linssileikkaukset.
http://www.silmakirurgia.ee/fi

ReFocus silmäklinikka Tallinnassa 23/03/2015

ReFocus silmäklinikka Tallinnassa

Timeline photos 06/03/2015

Sarveiskalvon laserleikkauksia tehdään lähinnä nuorille. Voimme kuitenkin auttaa myös yli 50-vuotiaita pääsemään eroon silmälaseista.
Uusi Symfony-linssi sopii sekä rattiin että ruoriin. Lue lisää … http://www.silmakirurgia.ee/fi/Refocus-silmaklinikka-Viro/blogi/symfony

18/02/2015

ReFocus Silmäklinikka's cover photo

Uusi silmäsairaala Tallinnan keskustassa 20/01/2015

Uusi silmäsairaala Tallinnan keskustassa

Silmälaseista eroon linssileikkauksella!

Uusi silmäsairaala Tallinnan keskustassa

ReFocus Silmakeskuse tutvustus 11/01/2015

ReFocus Silmakeskuse tutvustus

Tarton klinikkan esittely Youtube'ssa

ReFocus Silmakeskuse tutvustus ReFocus Silmakeskus vabastab kaasaegse tehnoloogia abil prillidest. Nii pluss, miinus kui silinderprillidest vabastavaid silmade laseroperatsioone tehakse pa...

Timeline photos 09/01/2015

Joskus silmä voi olla marsipaanista. Hyvä että rantakausi viellä kaukana:)

Timeline photos 23/12/2014

Timeline photos

Videos (show all)

PRK, LASIK ja SMILE
SMILE

Location

Telephone

Address


Fr. R. Kreutzwaldi 3
Tallinn
10120

Other Lasik/Laser Eye Surgeons in Tallinn (show all)
Silmalaser Silmalaser
Pärnu Mnt 15
Tallinn, 10141

Silmalaser on Eestis suurim ning kõige pikema kogemusega eksimeerlaserprotseduuride teostaja lühinägelikele ja kaugnägelikele silmadele.

ReFocus silmakeskus ReFocus silmakeskus
Fr. R. Kreutzwaldi 3
Tallinn, 10120

ReFocus silmakeskus saab pakkuda Sulle prillidest vabanemiseks parimat lahendust. Lisaks laseroperatsioonidele paigaldame lisa- ja multifokaalseid läätsi. Teeme laserprotseduure ka pluss- ja lugemisprillidest vabanemiseks. www.refocus.ee