ReFocus Silmäklinikka

Jos haluat eroon silmälaseista tai piilolinsseistä, silmien laserleikkaus on ratkaisu. Linssileikkaus korjaa ikänäön.

Reiko

Kui sa mõtled, kas teha silmadele laser opp või mitte, siis PALUN MINE. See on üks parimaid kingitusi, mida sa endale teha saad. Päriselt maailm muutub värvilisemaks, telekas selgemaks ja naine muidugi ilusamaks. Lihtsalt mõelge läbi, millist oppi teha. Mina käisin Refocuses Smile tüüpi operatsioonil. Lihtsalt sellepärast, et sellest taastumine on kõige kiirem ja oli ka väga kiire. Aitäh Tiia ja Pait Teesalu, et olete loonud kliiniku, mis muudab inimeste maailma värvilisemaks 🙂

ReFocus Silmäklinikka's cover photo

Mikäli silmälasit häiritsevät ja piilolinssit väsyttävät silmiä, kannattaa tulla laserleikkauksen sopivuuden tutkimukseen ja arviointiin.
Aikaa kannattaa varata noin 1,5 tuntia. Siinä ajassa ehdimme suorittaa yli 20 mittausta 9 eri laitteella. Tutkimuksen viimeistelee kirurgimme tohtori Pait Teesalu, joka arvioi, onko laserleikkaus Sinun silmillesi sopiva ja turvallinen.

Smile-laseroperaatio kestää vain 30 sekuntia.
www.refocus.ee

🇫🇮 💯 Paljon onnea Suomi! 🇫🇮 💯

Hyvää 1. adventtia!
www.refocus.ee

Timeline Photos

Potilas Tara Kolppanen on yhtä kaunis kun vuosi sitten ja Smile leikkauksen tulos on pysynyt hyvänä.

refocus.ee

Silmälasitonta tennistä — ReFocus

Aivan kuten tenniksessä ei ole yhtä ainoaa ja jokaiseen pelitilanteeseen sopivaa parasta lyöntiä, myöskään eroon silmälaseista -kirurgiassa ei ole yhtä ainoaa parasta toimenpidettä. Silmän taittokykyä parantavassa kirurgiassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joiden valinta riippuu potilaan iästä ja siitä, tarvitaanko hyvään näkemiseen miinus-, plus- vai sylinterilaseja. Lue lisää http://refocus.ee/blogi-fin/silmalasitonta-tennista

refocus.ee Aivan kuten tenniksessä ei ole yhtä ainoaa ja jokaiseen pelitilanteeseen sopivaa parasta lyöntiä, myöskään eroon silmälaseista -kirurgiassa ei ole yhtä ainoaa parasta toimenpidettä. Silmän taittokykyä parantavassa kirurgiassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joiden valinta riippuu potilaan iästä ja...

Timeline Photos

Kolme onnellista Frantzia (Mauri, Maire ja Aija), jotka uusin silmin katsovat maailmaa!

Nyt ollaan I Love Me messuilla Helsingissa! Osastollamme voit tarkista näkösi, mitata silmänpaineen ja saada hyödyllistä tietoa päästäkseen eroon silmälaseista. Paikanpäällä mahtavia tarjouksia tutkimuksiin ja laserleikkauksiin. Odotamme Teitä!

ReFocus Silmäkeskus kutsuu Teidät 21.-23.10.2016 I Love Me messuille Helsingin Messukeskukseen! Osastollamme voit tarkista näkösi, mitata silmänpaineen ja saada hyödyllistä tietoa päästäkseen eroon silmälaseista. Paikanpäällä mahtavia tarjouksia tutkimuksiin ja laserleikkauksiin. Odotamme Teitä!

Sisarusten silmät ovat usein samalaiset, mutta saksalaisilla sisaruksilla, Manuelalla ja Andrealla silmät olivat erilaiset. Manuelaa autoimme vapaaksi miinuslaseista laserleikkauksella ja Andrea pääsi silmälinssien vaihdolla eroon pluslaseista.
On kivaa, kun potilaat hymyille:)

[05/10/16]   Hei kaverit! Pari viikkoa sitten kyselimme että millaisella uudella laserleikkauksella voit jo kahden päivän jälkeen ajaa autoa,
meikata silmiä ja mennä vaikka nyrkkeilyharjoituksiin?
Oikea vastaus on: ReLex Smile laserleikkaus.
Yöpymisen kahdelle Tallinnassa hotelli ''Nordic Hotel Forumissa'' voitti Riikka Nisu.
Paljon onnea ja tervetuloa Tallinnaan!

ReFocus Silmäklinikka

Kirjoita vastaus kommentteihin ja voit voittaa yöpymisen kahdelle sekä aamiaisen Tallinnassa hotelli Nordic Hotel Forumissa.
Voittaja julkaistaan 10.05.

Kirjoita vastaus kommentteihin ja voit voittaa yöpymisen kahdelle sekä aamiaisen Tallinnassa hotelli Nordic Hotel Forumissa.
Voittaja julkaistaan 10.05.

youtube.com

Miss Tara Kolppanen kertoo ReLEx Smile laserleikkauksestaan Tallinnassa

Miss Globe Finland 2015, Miss Finest 2015 & Miss Bikini Estonia 2015 Tara Kolppanen kertoo SMILE laserleikkauksestaan Tallinnassa ReFocus silmäsairaalassa. R...

Klinikallamme käy monia kauniita ihmisiä … jotkut heistä ovat myös kruunattuja.
Potilaana Tara Kolppanen
Miss Globe Finland 2015
Miss Finest 2015 & Miss Bikini Estonia 2015
http://www.tarajuliaana.com/2016/03/vision-is-art-of-seeing-what-is.html

Kolleegat Porvoon Silmätalosta tutustuivat viime perjantaina klinikkaan. Muun muassa todettiin, että Tallinnassa on enemmän lunta :)

Carl Zeissin kehittämä ReLEx SMILE on ensimmäinen minimaalisesti kajoava, niin kutsutulla avaimenreikämenetelmällä tehtävä näönkorjausleikkaus. Sen jälkeen voit ajaa autoa, tehdä töitä ja urheilla ilman piilolaseja tai silmälaseja jo muutaman päivän kuluttua leikkauksesta.
http://www.silmakirurgia.ee/fi/Potilaalle/silmaleikkaukset-silmien-laserleikkaus-femtolasik-kaihi-linssileikkaus/smile

youtube.com

ReFocus Tallinn

Tallinnan klinikkan esittely Youtube'ssa

ReFocus silmakeskus Tallinnas pakub kaasaegseimat tehnoloogiat ja prillidest vabastavaid operatsioone. Silmade laseroperatsioonide teostamisel on abiks femto...

PRK, LASIK ja SMILE

PRK, LASIK ja SMILE - silmien laserleikkaukset

SMILE

ReLEx smile - kolmannen sukupolven laserleikkaus Tallinnassa

Uusi laserleikkaus-ReLEx SMILE!
Monet eivät rohkene hakeutua leikkaukseen, jolla pääsee eroon silmälaseista, koska pelkona on mahdollinen silmien kuivuus.
Kosteuttavien silmätippojen tarve laserleikkauksen jälkeen johtuu silmän pinnan herkkyyden vähenemisestä. Tuntohermojen kuidut sijaitsevat suurelta osin sarveiskalvon ulommissa kerroksissa. Sekä LASIK-leikkaus että kosketukseton laserleikkaus (FLOW tai ASA) katkaisevat nämä pintakerroksessa sijaitsevat hermokuidut, minkä vuoksi silmän pinnan herkkyys vähenee. Vaikka noin 90 prosenttia herkkyydestä palautuukin useimmilla potilailla vuoden kuluessa, kuivuutta lievittävien silmätippojen käyttö on hankalaa ja riittämätön kyynelkerros vaikuttaa näön laatuun. Lisäksi riittämätön kyynelmäärä voi aiheuttaa epiteelikudoksen paksuuntumista, mikä puolestaan ”tuo takaisin” pienet miinukset.
Uudessa, kolmannen sukupolven laserleikkauksessa (SMILE – small incision lenticule extraction) poistetaan kudosta sarveiskalvon sisemmistä kerroksista, mikä vahingoittaa hermokuituja kolmanneksen verran vähemmän. Tutkimuksissa on todettu, että silmän pinta on SMILE-toimenpidettä seuraavana päivänä yhtä herkkä kuin neljän kuukauden kuluttua LASIK-leikkauksesta.
Virossa uuden sukupolven laserleikkauksia suorittaa ainoastaan ReFocus Silmakeskus. SMILE-menetelmällä voi päästä eroon jopa –10 dioptrian likitaittoisuudesta.

Silmien laserleikkaukset. Linssileikkaukset.
http://www.silmakirurgia.ee/fi

ReFocus silmäklinikka Tallinnassa

Sarveiskalvon laserleikkauksia tehdään lähinnä nuorille. Voimme kuitenkin auttaa myös yli 50-vuotiaita pääsemään eroon silmälaseista.
Uusi Symfony-linssi sopii sekä rattiin että ruoriin. Lue lisää … http://www.silmakirurgia.ee/fi/Refocus-silmaklinikka-Viro/blogi/symfony

ReFocus Silmäklinikka's cover photo

silmakirurgia.ee

Uusi silmäsairaala Tallinnan keskustassa

Silmälaseista eroon linssileikkauksella!

silmakirurgia.ee

youtube.com

ReFocus Silmakeskuse tutvustus

Tarton klinikkan esittely Youtube'ssa

ReFocus Silmakeskus vabastab kaasaegse tehnoloogia abil prillidest. Nii pluss, miinus kui silinderprillidest vabastavaid silmade laseroperatsioone tehakse pa...

Joskus silmä voi olla marsipaanista. Hyvä että rantakausi viellä kaukana:)

Timeline Photos

Want your business to be the top-listed Clinic in Tallinn?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

PRK, LASIK ja SMILE
SMILE

Location

Telephone

Address


Fr. R. Kreutzwaldi 3
Tallinn
10120
Other Ophthalmologists in Tallinn (show all)
Laservisioon.fi Laservisioon.fi
Admirali Maja, Ahtri 6A
Tallinn, 19151

Laservisioon on tehnyt silmälasertoimenpiteitä jo vuodesta 2001 ja on nykyään tunnetuin alan yritys Eestissä. OÜ Laservisioon Admirali Maja, Ahtri 6A 19151 Tallinn Puhelin: 029 001 0400 (ppm) Faksi: +372 626 4271 [email protected]