Fyruz Kacak Trading

  • Home
  • Fyruz Kacak Trading

Fyruz Kacak Trading { PREMIUM IKHTIAR MINYAK PENGASEH | IKHTIAR MANDI BUNGA | SERI WAJAH |MASALAH HUBUNGAN SUAMI ISTERI } Its not about how big the problem is. So.

BERPENGALAMAN DARI TAHUN 1998 SAMPAI SEKARANG 2023 MASIH MERAWAT 24JAM. But it is about how U handle the problem. Kita hiduplah atas diri kita, fikir sebaiknya apa yang baik dan betul. Tanamkan dalam fkiran, "Yang faham aku hanya Allah..".. And selalu bersangka baik pada Allah. Sebab Allah adalah sebaik sangkaan kita padaNya.

Setelah berwirid dari Asar sampai 12malam keletihan kelenguhan membantai tulang belakang dan kaki..Terus luruskan pingga...
03/07/2025

Setelah berwirid dari Asar sampai 12malam keletihan kelenguhan membantai tulang belakang dan kaki..

Terus luruskan pinggang dan berbaring

Mimpi di malam 1 Muharam 1suro..

TokM Terlena tidur bermimpi dalam keadaan berihram duduk diatas tanah.. suasana seolah-olah dalam gambar dibawah di kelilingi dua anak muda berkehendak aku membaca surah al-waqiah..

Lalu aku membaca dengan berlagu merdu terpana dua anak muda tadi mendengar bacaan ayat suci surah al-waqiah..

Lalu diminta ulang ayat kegemaran mereka..

Aku ulang....

Aku ulang lagi...

Aku ulangi..

Mereka tersenyum dan riak wajah mereka mula bercahaya..

Tiba tiba aku didatangi seorang lelaki muda membawa selimut dan selimut aku dari belakang selimut berwarna kelabu cantik..

Sampai hari ni terbayang siaran ulang ayat di surah al-waqiah itu berputar putar di akal ku..

Malam Jumaat Kliwon malam 1 Suro (kalau ikut kalender Jawa 2025)

Surah Al-Waqiah (الواقعة) bermaksud “Hari Yang Pasti Terjadi” – iaitu hari kiamat, penentuan rezeki, pembalasan, dan kedudukan manusia di sisi Tuhan.

Kalau kau mimpi mendengar, membaca, melihat, atau diberi Surah Al-Waqiah, itu antara tanda-tanda besar dalam tafsir mimpi Islamik dan batin lama.

🤲🏽🙏🤲🏽 Catit disini dahulu..

28/06/2025

Seorang Sahabat Yang sedang mengerjakan Umrah 2025Menawarkan Doa Buat TokM.Doa terbaik untuk sahabat adalah memohon keba...
27/06/2025

Seorang Sahabat Yang sedang mengerjakan Umrah 2025
Menawarkan Doa Buat TokM.

Doa terbaik untuk sahabat adalah memohon kebaikan dunia dan akhirat untuk mereka. Kita boleh berdoa agar Allah memberikan kesihatan, kebahagiaan, kejayaan dalam segala urusan, dan perlindungan dari segala keburukan. Selain itu, mendoakan agar persahabatan yang terjalin kekal abadi dan dirahmati Allah juga merupakan hadiah yang sangat berharga.

Berikut adalah contoh doa yang boleh diamalkan:

"Ya Allah, ampunkanlah dosa-dosa sahabatku, rahmatilah hidupnya, lapangkanlah rezekinya, dan berikanlah petunjuk serta hidayah-Mu dalam setiap langkahnya. Ya Allah, lindungilah dia dari segala keburukan dunia dan akhirat, serta satukanlah kami dalam persahabatan yang kekal abadi di dunia dan akhirat. Aamiin."

19/07/2024

➤ ❝SERONOK BUAT PELANGGAN MINYAK PENGASEH S**A DAN HEPY ! 😊 ❞
=====

1. Hati saya cukup tersentuh apabila menerima satu mesej dari seorang klien

2. Dia memesan beliau memakainya setiap hari.

3. Katanya, dia baru memeluk agama islam Muslim belum pandai baca Quran dan hanya pandai sebut zikir sedikit sedikit.

4. Dia minta tolong bersungguh sungguh pada saya supaya selesaikan masalah kemelut dirumahnya dan ditempat kerjanya rakan rakannya pada saya bagi setiap masalahnya itu.

5.Dia amat berminat dengan rakan kerja tetapi tidak dilayan bahkan dimainkan perasaannya.
akhirnya disebabkan minyak juga membantu lelaki bujang yang lain mendekatinya dan masalah ditempat kerja sudah tiada asbab minyak pengasih ni membantu.

6. Inilah cerita kasih-sayang yang lahir disebabkan minyak ini sesama insan yang perlu dikongsi. Banyak lagi testimoni Semoga kebaikan sebegini akan terus bertebaran di sekeliling kita
==================
[Ustaz]
☎️ http://Minyak1krahsia.wasap.my
☎️ http://Minyak1krahsia.wasap.my
==================
.
===============
CARA PENGGUNAAN
===============
Ambil sedikit MINYAK PENGASIH dengan menggunakan hujung jari TELUNJUK. Sapukan pada kening dan sehingga minyak bersentuhan kedalam kulit dengan kaedah cara amalan yang betul akan ustaz berikan.

bebas dari ilmu sihir 100%.

TIADA UNSUR KHURAFAT.

IKHTIAR DOA KALAMULLAH PENGASEH BERIBU TAHUN.

Cepat!
Whatsapp SKRG. Nanti Ustaz send info, gambar dan testimoni. Jom atasi masalah anda dengan berikhtiar!!
[Whatsapp je dapat diskaun & FREE POSTAGE]

" 𝗦𝗲𝘁𝗶𝗮𝗽 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝘀𝗮𝘆𝗮 𝗯𝗲𝗿𝗱𝗼𝗮 𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗮𝗹𝗹𝗮𝗵 𝗮𝗴𝗮𝗿 𝘀𝗮𝘆𝗮 𝗸𝗲𝗺𝗯𝗮𝗹𝗶 𝗱𝗶𝗷𝗼𝗱𝗼𝗵𝗸𝗮𝗻 𝗱𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗲𝘅 𝘀𝗮𝘆𝗮." -𝗞𝗹𝗶𝗲𝗻 𝗧𝗼𝗸𝗠-Nak Ex Bini: Assalamualai...
13/03/2024

" 𝗦𝗲𝘁𝗶𝗮𝗽 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝘀𝗮𝘆𝗮 𝗯𝗲𝗿𝗱𝗼𝗮 𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗮𝗹𝗹𝗮𝗵 𝗮𝗴𝗮𝗿 𝘀𝗮𝘆𝗮 𝗸𝗲𝗺𝗯𝗮𝗹𝗶 𝗱𝗶𝗷𝗼𝗱𝗼𝗵𝗸𝗮𝗻 𝗱𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗲𝘅 𝘀𝗮𝘆𝗮." -𝗞𝗹𝗶𝗲𝗻 𝗧𝗼𝗸𝗠-

Nak Ex Bini: Assalamualaikum
Nak Ex Bini: Cik saya ada masaalah...saya dah berpisah...tapi masaalah nye saye x boleh nak lupe kan bekas ex saya...sebab saya masih sygkn die...sedangkn bile saya cakap saya masih sayangkan die...die marah2kan saya

Nak Ex Bini: Ape perlu saya buat cik...saya buntu
Setiap hari saya berdoa pada allah agar saya kembali dijodohkan dengan ex saya.

𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}: Sudah berapa lama?Apa punca berpisah
Nak Ex Bini: Dh x sehaluan.. Berpisah dah 2 tahun..Die mintak dilepaskan.
𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}: Tuan ok dalam menjalankan tanggungjawab semasa bersama?Anak tuan jaga?

Nak Ex Bini: Alhamdulillah ok...cume duit tu kalau banyak saya bagi banyak..kadang2 dapat siket saya bagi siket
Anak die jaga...saya nak ambik anak saya kesiankn die
Cume saya masih baik dengan die
Boleh keluar lagi dengan Anak skali
Cume tu lah...saya stress..
X bleh nak bekerja ngan baik
Suke mnyendiri...dalam otak asyik fikirkan anak dan die
𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}: Tak sehaluan dulu kerana apa ya tuan?

Nak Ex Bini: Selalu gaduh...
Kalau saya balik kerja die buat x taw.

𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}: Ada isu orang ketiga?

Nak Ex Bini: X der tuan Saya kawan2 tu ada lah

𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}: Dah pernah pujuk?

Nak Ex Bini: Puas pujuk dh tuan
𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}: Dia dah ada orang lain?maksudnya bertunang?

Nak Ex Bini: Die jenis keras hati
Belum lagi bertunang
Nak Ex Bini: Kenal dulu di fb

𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}: Talak berapa ya?
Nak Ex Bini: 1
Nak Ex Bini: Kenal x lame...6 bulan terus kawin dan bertunang
Sebab saya sayang kan die dan anak
Dia jer tawar hati..
X der perasaan kat saya..

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

BUKAN SEMAKIN HARI SEMAKIN RINDU,TAPI SEMAKIN TAK HERAN..😭
DITINGGAL SUAMI ATAU ISTERI? TUNANG ATAU BAKAL SUAMI ISTERI?
SAHABAT LAMA MULA MENJAUH?
MASIH BELUM BERTEMU JODOH?
TIDAK BERTUAH DALAM PEKERJAAN?

PERNIAGAAN MAKIN DIKHIANATI MAKIN RUGI?
SELALU DIPANDANG HINA ORANG LAIN?
MAHU DIRINDUI BILA TIADA DISISI?
MAHU MELUNAKKAN SUARA APABILA DIDENGARI S**AR DIHILANGKAN TONE SUARA TADI.
BELOM KECEWA DAN MAHU BERIKHTIAR LAGI?
Ramai yang tidak begitu faham dengan fungsi minyak pengasih. Minyak pengasih sebenarnya terdiri dari pelbagai 'pengisian' melalui
DOA RUQYAH PULUHAN HARI DAN BERKALI.
Ayat Kalamullah Yang Maha PENGASIH DARI SEGALA PENGASIH. .
Doa merupakan kekuatan dan tenaga yang tiada taranya kerana ia berhubung dengan Zat Yang Maha Kuasa. Doa bagi seorang mukmin adalah senjata (wasilah) kerana tidak ada perlindungan dan daya kecuali dari ALLAH SWT. Doa adalah ibadah. Doa adalah senjata. Doa adalah benteng. Doa adalah ubat. Doa adalah pintu segala kebaikan.
Dari Ali bin Abi Thalib ra, Rasulullah Shollallahu Alaihi Wassalam bersabda:
“Doa adalah senjata orang beriman, tiang agama dan cahaya langit dan bumi...
Doa itu mampu mengubah yang tidak mungkin menjadi mungkin, yang biasa-biasa menjadi tidak terkata, yang berat jadi ringan, yang jauh menjadi dekat. Itulah dahsyatnya kekuatan doa. Dengan doa segalanya menjadi mungkin atas izin ALLAH S.W.T.
Sesungguhnya perintah-Nya apabila Dia menghendaki sesuatu hanyalah berkata kepadanya:
“Jadilah!” maka terjadilah ia. (Surah 36 : Yaasin : 82)

Minyak ini amat berkesan dan memiliki fungsi yang pelbagai seperti:

+. Pengasih (dikasihi orang terdekat dan khalayak ramai)

+. Penunduk (kata-kata anda

+.didengari dan dipatuhi)

+.Penggerun (pihak lawan tertunduk takut, gelisah)

+.Penghormatan (dihormati oleh sesiapa sahaja sama ada orang bawahan atau atasan)

+.Sanjungan (disanjungi orang-orang yang mengenali anda)

+.Pelaris (rezeki masuk berkali ganda berbanding kebiasaannya)
dan sebagainya.

+.Sangat sesuai digunakan oleh artis-artis, tokoh politik, pemimpin dan mereka yang berurusan dengan orang ramai agar sentiasa dikasihi, digeruni, disanjung dan dihormati.

+.Seri Pengantin , Seri wajah , Seri Dihari Pertunangan.

+.Berkaliber , Berkredibiliti , Nampak Berkarisma, Gagah Aura dis**ai.

+. Sangat sesuai digunakan oleh artis-artis, tokoh politik, pemimpin, tok ketua kampung.

+.Bos Bos, CEO, Manager yang memimpin anak anak bua dan mereka yang berurusan dengan orang ramai agar sentiasa dikasihi, digeruni, disanjungi dan dihormati.

+.Mahu dan hendak meningkatkan aura seri wajah pengaseh ,agar mendapat penghormatan tertinggi..

+.Memulihkan segala hubungan yang sudah lama terputus bercerai dan mendekatkan kembali hati yang merajuk luka.

+. juga akan selalu dipandang oleh orang yang dulu tak tahu anda siapa ia digelar "Kasih Sekampung"

+.Pendinding dari anasir jahat ketika mengunakannya kerana siap diruqyah ayat pendinding diri.

Jika ada sihir dibadan owner terus tertanggal cepatnya.

+.Suami isteri bergaduh akan diredakan dijauhkan dari sumber punca pergaduhan besar.

+.Mengikat lebih erat hubungan hati isteri suami bertambah erat dan bahagia inshaAllah.

+.Bagi yang susah mahu naik pangkat akan dipermudahkan kenaikan pangkatnya.

+.Memudahkan pencarian jodoh yang lama pencariannya.

+.Menjauhkan Jodoh yang tidak baik dari si pemakainya.

+.Menundukkan Isteri dan suami yang degil tidak mahu terima nasihat.

Hanya Mereka yang pernah menggunakan minyak pengasih ini sahaja yang tahu betapa hebat khasiatnya. Sukar untuk saya nyatakan di sini dalam bentuk tulisan mengenai tahap kehebatannya.

Tak melanggar hukum alam. Hasil yang dapat bergantung kepada usaha. Luangkan sehari 3minit , InsyaAllah boleh datang hasil

Tetapi secara ringkas, ia bukanlah calang-calang dan boleh didapati di luar sana. Sebagai pengamal perubatan tradisional berpengalaman, saya amat mengesyorkan minyak pengasih ini bagi mereka seperti yang dinyatakan di atas.

pengisian di isi dengan barang antik yang ber 'energi' berkelebihan tersendiri.

Kebanyakannya boleh disediakan dengan mudah. Namun begitu minyak pengasih dalam kategori biasa hanya berkesan untuk tujuan yang ringan saja.

Sebagai contoh, menaikkan seri wajah, dicintai orang sekeliling dan seumpamanya.

Tidak seperti minyak pengasih luar biasa ini, ada banyak lagi minyak pengasih yang lebih kuat kesannya. Kebiasaanya, bergantung pada permintaan kes berprofile tinggi pada tuan puan punya badan.

Minyak pengasih jenis ini mengambil masa lebih lama sebelum dapat digunakan,

DIBINAKAN RUQYAH BUKAN DALAM SEHARI.

contohnya 33 hari, 77hari, 113 hari, 199 hari dan seterusnya PULUHAN tahun.

Minyak pengasih dalam kategori ini lebih kuat pengisian dan doa doa kesannya lebih up berbanding yang di atas tadi.

Walaupun demikian, kedua-dua jenis minyak pengasih di atas masih dibuat secara eksklusif dan mengambil masa lebih lama untuk sedia digunakan diamalkan..
Produk ni Suci dari segala perkara tidak elok dan Pantang larang yang menyusahkan diri.
Tidaklah bercampur dengan perkara ditegah
Kerana Kami sentiasa hormati perbezaan perubatan keilmuan alternatif..

Kami pengamal perubatan tradisional yang berpengalaman selama puluhan tahun kami telah berjaya menyelesaikan pelbagai masalah pelanggan dari masalah kecil sehinggalah besar.
Karekter bauan perfume ini :- Lembut, Manis dan memiliki not pertengahan yang agak unik. Not akhir yang mengeluarkan bauan panas dan bau kayu kerana wangian ini dikomposisikan bersama 'pati wangian gaharu termahal' , pati wangian buatan tradisional diwarisi ,Misik Puteh , Hitam ,Pati Melati Puteh dan beberapa lagi rahsia wangian.

Wangian ini sesuai untuk individu yang bekerja di pejabat dalam suasana pendingin hawa. Baunya yang MODEN membuatkan ramai eksekutif muda dan belia menyukai wangian ini.

ia juga menggabungkan ayat-ayat suci Alquran,ilmu dan petua2 lama, serta ramuan yang sangat s**ar ditemui… Jika ingin tahu kesannya, segera dapatkan dari kami sebelum KEHABISAN!

Ya, setelah habis, anda terpaksa menunggu lama untuk mendapatkannya.

019-3644789
019-3644789
019-3644789
𝑇𝑜𝑘M {𝑀𝑖𝑄𝑎𝐸𝐿}

#𝐑𝐚𝐰𝐚𝐭𝐥𝐚𝐡𝐒𝐢𝐡𝐢𝐫 #𝐏𝐞𝐧𝐠𝐚𝐬𝐞𝐡𝐌𝐢𝐧𝐲𝐚𝐤
#𝐑𝐮𝐪𝐲𝐚𝐡𝐏𝐞𝐧𝐠𝐚𝐬𝐞𝐡
#𝐟𝐨𝐫𝐲𝐨𝐮 #𝐟𝐲𝐩 #𝐡𝐞𝐥𝐥𝐨𝟐𝟎𝟐𝟒
#𝐌𝐚𝐥𝐚𝐲𝐬𝐢𝐚 #𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 #𝐒𝐢𝐧𝐠𝐚𝐩𝐨𝐫𝐞 #𝐁𝐫𝐮𝐧𝐞𝐢 #𝐒𝐚𝐛𝐚𝐡 #𝐒𝐚𝐫𝐚𝐰𝐚𝐤 #𝐍𝐮𝐬𝐚𝐧𝐭𝐚𝐫𝐚 #𝐫𝐞𝐣𝐚𝐛 #𝐬𝐲𝐚𝐚𝐛𝐚𝐧 #𝐫𝐚𝐦𝐚𝐝𝐚𝐧𝟐𝟎𝟐𝟒

وَمَكَرُواْ مَكْرًا وَمَكَرْنَا مَكْرًا وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ
(𝐚𝐧 𝐧𝐚𝐦𝐥 𝐚𝐲𝐚𝐭 𝟓𝟎)

𝐝𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐤𝐚 𝐭𝐞𝐥𝐚𝐡 𝐦𝐞𝐫𝐚𝐧𝐜𝐚𝐧𝐠 𝐫𝐚𝐧𝐜𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐣𝐚𝐡𝐚𝐭 𝐝𝐚𝐧 𝐤𝐚𝐦𝐢 (𝐀𝐋𝐋𝐀𝐇 𝐒𝐖𝐓) 𝐩𝐮𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐚𝐧𝐜𝐚𝐧𝐠𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐬𝐚𝐧 𝐲𝐠 𝐬𝐞𝐛𝐮𝐫𝐮𝐤- 𝐛𝐮𝐫𝐮𝐤𝐧𝐲𝐚, 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐧𝐠𝐤𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐤𝐚 𝐭𝐢𝐝𝐚𝐤 𝐦𝐞𝐧𝐲𝐞𝐝𝐚𝐫𝐢𝐧𝐲𝐚.

kat kawan-kawan yang memerlukan...

01/02/2024

NAK
TAHU DIRI ANDA
TERKENA
ADAGANGUAN
DAN JUGA ??"

MIMPI? ADAKAH SEMUANYA PETANDA GANGGUAN JIN DAN BUNIAN?

Antara kaedah yang selalu digunakan untuk mengenal pasti gangguan atau "scanning" gangguan yang ada dalam tubuh badan adalah melalui mimpi. Mimpi yang bagaimana menandakan gangguan jin? Gangguan jin itu adalah saka, sihir, santau, histeria dan sebagainya.

Sepanjang kami mengendalikan rawatan ruqyah hampir 90% pesakit mengalami mimpi-mimpi tertentu yang ada kaitan dengan gangguan jin. Kebanyakan dari pesakit akan mengalami salah satu dari mimpi-mimpi dibawah atau alami kesemua jenis mimpi yang ustaz senaraikan dibawah. Mimpi-mimpi ini akan kerap hadir berulang-ulang hingga menganggu kualiti tidur, mimpi ini akan hadir 3 hingga 4 kali seminggu ataupun hadir setiap hari dalam tidur.

4 JENIS MIMPI GANGGUAN JIN

1) Mimpi jatuh ditempat tinggi, dalam mimpi itu kita merasa gayat ngilu lalu terjaga dari tidur, terjaga dari tidur kerana kita rasa bagaikan terjatuh (ada juga pesakit yang beritahu kaki mereka terangkat ketika terjaga dari tidur)

2) Mendukung, menyus**an bayi, merasa sayang pada bayi, bermain-main dengan bayi, melahirkan bayi, dikelilingi bayi atau kanak-kanak.

3) Mimpi haiwan, tak kira apa pun jenis haiwan.

4) Mimpi yg menakutkan hingga merasa cemas takut lalu terjaga dalam keadaan berpeluh-peluh dan berdebar-debar.

Jika hanya sekali alami mimpi diatas, itu belum tentu gangguan jin dan tak perlu dibimbangi. Yang menjadi masalah jika kita alami mimpi-mimpi ini berulang kali, sejak dari kecil sudah selalu alami mimpi yang sama. Ataupun mimpi ini mula kita alami bila berlaku kematian datuk, nenek, ibu atau ayah kita dan mimpi ini semakin lama semakin kerap hadir dalam tidur.

Selepas mereka alami mimpi yang ustaz senaraikan diatas, kita perhatikan ada kesan cakaran dan lebam pada badan selepas bangun dari tidur tetapi kesan cakaran atau lebam itu tidak menyakitkan. (bukan semua alami kesan yang sama).

Kehidupan juga mula berubah, ada yang menjadi panas baran, kuat marah-marah.. s**a termenung bersendirian. Ada juga yang mudah resah gelisah rimas bila berhadapan dengan orang ramai. Badan lemah lesu rasa malas, rasa tidak mahu jumpa orang.

Sukar melakukan ibadat, bukan tidak mahu solat tetapi rasa malas rasa terlalu susah untuk menunaikan solat. Untuk lelaki, tiba-tiba akan jadi manusia paling penakut, tidak boleh tinggal seorang, was-was yang teruk.

Semoga panduan ini dapat membantu semua yang ada di page ini ya. Ustaz doakan semoga Allah beri perlindungan kepada kita semua dari segala jenis gangguan jin syaitan dan sihir juga ganguan bunian.

Amiennn3x..

https://RawatlahSihir.wasap.my
https://RawatlahSihir.wasap.my
https://RawatlahSihir.wasap.my


*CIRI-CIRI RUMAH YANG DISIHIR*

1. Ada suara disiling seperti orang melempar batu atau pasir, biasanya suara ini terdengar jam 8malam karena itu proses jin kiriman dilakukan
2. Bau bangkai atau nanah busuk di rumah
3. Ada taburan tanah pelik seakan tanah lain
4. Ada haiwan dan tumbuhan yang mati
5. Hawa rumah panas dan bahang
6. Ada yang sakit mendadak pelik
7. Digangu pegang anggota badan.
8. Bau kemenyan busuk
9. Tetamu yang bertandang ke rumahnya tidak selesa.
10. Penghuni rumah sering sakit.
11. Ganguan penghuni rumahnya didatangi mimpi di serang atau di kejar ular dan binatang liar.

https://RawatlahSihir.wasap.my
https://RawatlahSihir.wasap.my
https://RawatlahSihir.wasap.my



MONEYBACK GUARANTEE JIKA TIADA KESAN LANGSUNG PERTAMA KALI DATANG MERAWAT DENGAN TOKM IKUTI SEGALA NASIHAT KONSULTASI INSHAALLAH DIJAMIN KEMBALIKAN WANG ‼️💯🙏

Sakit Tak Sembuh Sembuh??

Walau sudah banyak perawat ubati tak nampak kesan sedikit pun??

InshaAllah kami sudi membantu segala masalah penyakit yang disangka gangguan jin syaitan manusia.

MONEYBACK GUARANTEE JIKA TIADA KESAN LANGSUNG PERTAMA KALI DATANG MERAWAT PENYAKIT MISTERI DENGAN TOKM IKUTI SEGALA NASIHAT DORONGAN SIHAT SERTA KONSULTASI INSHAALLAH DIJAMIN KEMBALIKAN WANG ‼️💯🙏🙏🙏

Address


Telephone

+60193644789

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Fyruz Kacak Trading posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Practice

Send a message to Fyruz Kacak Trading:

Shortcuts

  • Address
  • Telephone
  • Alerts
  • Contact The Practice
  • Claim ownership or report listing
  • Want your practice to be the top-listed Clinic?

Share