Fysiotherapie Bergstraat

Fysiotherapie Bergstraat

Comments

Vandaag stond een hardloopanalyse op de planning voor de runninggroep. Samen met Hester van Fysiotherapie Bergstraat staan we stil bij de manier van lopen. We trainen een goede loophouding door te oefenen met verschillende looptechnieken.
Super belangrijk om blessures te voorkomen, vertrouwen te krijgen in je lichaam en met plezier in beweging te komen! 😁💪

#runningtherapie #loophouding #looptechniek #hardloopanalyses #blessures #zelfvertrouwen #ggz #plucgg #amersfoort #samenwerking
Deze top fysiotherapeut zit nu 40 jaar in het vak! Voor mij heeft hij veel betekend in al die (20!) jaren. Super bedankt!!
De Back-talk.dag, speciaal voor jonge scoliose-lotgenoten, zal op zaterdag 13 juni in Zandfoort aan de Eem, Amersfoort worden gegeven met leuke, interessante workshops!

Wees er bij! Kijk op de Facebookpagina voor meer info en om je aan te melden.

https://www.facebook.com/ScolioseNL/posts/847260138684323

Fysiotherapie Bergstraat is een eerstelijns fysiotherapiepraktijk met 4 locaties in Amersfoort. Contracten met alle verzekeraars en geen wachtlijsten.

Het team van Fysiotherapie Bergstraat heet u van harte welkom! Wij bieden meerdere specialisaties zoals manuele therapie, ademhalings- en ontspanningstherapie, lymfedrainage en oedeemtherapie. Ook hebben we veel ervaring in revalidatie, amputatietraining en handletsel. Daarnaast zijn we expert op hardloopgebied, hardloopblessures en loopanalyses. Als enige in de regio Amersfoort werken wij met het

Operating as usual

05/04/2022

Sportfysiotherapeut i.o. Danielle Gerritsen is bij ons als collega begonnen. Welkom!! Zij is expert op het gebied van hardlopen en hardloopblessures. Samen met Hester Vos gaat zij mensen met hardloopblessures begeleiden en loopanalyses doen.

Iedere donderdag van 16.00-17.00 uur is er op locatie CJVV gratis hardloopspreekuur. Heb jij een vraag of blessure? Kom gerust langs!

28/03/2022

Gelukkig! De storing is verholpen😅
Wij kunnen weer afspraken inplannen!
Dank voor jullie begrip. Groet Fysiotherapie Bergstraat

28/03/2022

Goedemorgen, helaas hebben we last van een storing in onze agenda en EPD. Hierdoor kunnen wij op dit moment geen afspraken maken of aanpassen. Excuus voor het ongemak!

11/09/2021

Amstel Gold Race toerversie 2021! Fysiotherapie Bergstraat in beweging😉

Photos from Fysiotherapie Bergstraat's post 10/05/2021

Vandaag maakte onze collega Hester hardloopanalyses bij PLU cgg. Een goede manier om te adviseren over looptechniek en blessures te voorkomen! Mooie samenwerking💪

28/04/2021

Kom jij ons team versterken? Wil jij werken in een praktijk met veel kennis en specialisatie op gebied van oedeemtherapie en oncologie fysiotherapie? Wij zijn opzoek naar een oedeemtherapeut/oncologie fysiotherapeut voor een waarneming tot 1 september dit jaar. Een dienstverband daarna behoort tot de mogelijkheden. Klik voor meer informatie op de link.

www.fysiotherapiebergstraat.nl/vacatures

28/10/2020

Visitatie gehaald voor toetreding tot SKF! Super trots op het team!

14/09/2020

Trots! Onze nieuwe website staat live. Neem snel een kijkje op www.fysiotherapiebergstraat.nl

27/08/2020

Vakantie update:

Bent u teruggekeerd van vakantie uit een gebied waarvoor code oranje of rood geldt? Dan kan uw afspraak helaas niet doorgaan.

Wij verzoeken u dan een nieuwe afspraak te plannen twee weken ná uw terugkeer.

Dit is ook van toepassing als het reisadvies tijdens uw verblijf van code geel naar oranje is gegaan.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Fysiotherapeuten kunnen weer meer patiënten behandelen 30/04/2020

Fysiotherapeuten kunnen weer meer patiënten behandelen

https://nos.nl/l/2332335

Fysiotherapeuten kunnen weer meer patiënten behandelen Wel moeten ze zich houden aan hygiënemaatregelen en afspraken over bijvoorbeeld de afstand die mensen in praktijken tot elkaar moeten bewaren.

Fysiotherapeuten wachten op groen licht, 'maar er is veel onduidelijk' 30/04/2020

Fysiotherapeuten wachten op groen licht, 'maar er is veel onduidelijk'

En nog steeds wachten we af. Er is veel onduidelijk op dit moment. Op welke manier leveren we zorg aan onze patiënten, hoe zijn de steunmaatregelen opgetuigd en wanneer kunnen we gaan opschalen?

Voor onze patiënten leveren we zoveel mogelijk zorg op afstand via videoconsulten en de telefoon. Als het echt niet anders kan, naar onze inschatting, dan behandelen we in de praktijk met de nodige beschermingsmiddelen.

Wanneer we weer ons ‘normale’ werk kunnen gaan oppakken, weten we helaas nog niet. We wachten af en houden vol.

Blijf gezond en let op die 1,5 meter afstand!

Groet,
Team Fysiotherapie Bergstraat

https://nos.nl/l/2332213

Fysiotherapeuten wachten op groen licht, 'maar er is veel onduidelijk' Fysiotherapeuten willen van Den Haag en het RIVM uitsluitsel over hoe en wanneer ze de zorg aan patiënten kunnen opschalen. "We wachten al te lang op antwoord."

31/03/2020

Fysiotherapie Bergstraat is online bereikbaar!

Voor iedereen die (acute)klachten heeft en niet wil wachten tot na 28 april om een afspraak te maken, kan bij ons terecht voor E-health. Zodat hij of zij thuis kan werken aan herstel. Door middel van videobellen, telefonisch consult of per email kunnen wij je begeleiden!

Wij bieden online consulten, advies, oefeningen op maat, trainingsschema’s, informatie over een goede houding bij thuiswerken en filmpjes met veel uitleg.

En het mooie is: de consulten worden vergoed door de verzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent!

Heb je vragen of zit je verlegen om advies bel dan gerust. In deze tijden van crisis en isolement is de telefoon een mooi medium 😀😉

Wij zijn bereikbaar via 033-4611916 of via email: [email protected]

Wij helpen je graag!
Vriendelijke groet,
Fysiotherapie Bergstraat

Corona beleid | Fysiotherapie Bergstraat 22/03/2020

Corona beleid | Fysiotherapie Bergstraat

Fysiotherapie Bergstraat blijft ook open voor kwetsbare patiënten, al is het op een alternatieve manier. Met hulp van telefonisch contact, videoconsulten en online oefenprogramma’s kunnen we een behandeling op maat bieden. Bel de praktijk voor het maken van een afspraak!

Iedereen die niet binnen de risicogroepen valt, zoals beschreven door het RIVM, kan contact op nemen met de praktijk.

https://www.fysiotherapiebergstraat.nl/corona-beleid/

Corona beleid | Fysiotherapie Bergstraat Als fysiotherapie praktijk zijn wij open en houdt de praktijk zich aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij blijven open om noodzakelijke zorg te blijven bieden aan patiënten die NIET onder de risicogroep vallen (zie tekst hieronder voor onze beschrijving van de risicogroepen).

15/03/2020

Update over het coronavirus.

Wij houden ons als praktijk aan de richtlijnen van het RIVM, de GGD en het kabinet.

U bent van harte welkom in onze praktijk, maar om uitbreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken willen wij u vragen om aan de volgende regels te houden.

Wanneer u last heeft van neusverkoudheid, keelpijn, hoesten en/of koorts wilt u dan de praktijk bellen om de fysieke afspraak te verplaatsen. Dit geldt tevens voor mensen die behoren tot de risicogroepen.

T: 033-4611916

[email protected]

26/02/2020

Helaas ondervindt de praktijk sinds maandag hinder van een gebroken glasvezelkabel. Daardoor zijn we telefonisch moeilijk bereikbaar. U kunt een mail sturen naar [email protected] om een afspraak te maken of te verzetten. Wij doen ons best deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Maandag 2 maart vindt de reparatie plaats, hopelijk is het daarna opgelost. Excuses voor het ongemak.

24/02/2020

Goedemorgen, helaas is er een internet- en telefoonstoring op de praktijk en zijn we slecht bereikbaar. U kunt een mail sturen naar [email protected]. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te antwoorden.
Excuus voor het ongemak!!!!

20/12/2019

Fysiotherapie Bergstraat wenst iedereen fijne kerstdagen en een gezond 2020!!!!

19/11/2019

Wij zijn blij dat Martijn Oortman ons team is komen versterken! Als manueeltherapeut en schouderspecialist is hij een welkome aanvulling op ons team!

Photos from Fysiotherapie Bergstraat's post 31/10/2019

Afgelopen vrijdag was een jaarlijkse teamuitje. Een dag vol teambuilding, plezier en ontspanning! Enorm veel lol gehad met z’n allen!

Photos from Fysiotherapie Bergstraat's post 10/10/2019

Klaar voor een dag congres ClaudicatioNet! Volgens ons een leerzame dag😃

27/09/2019

Vanaf oktober is ons inloopspreekuur op maandagavond in plaats van donderdagavond. Op de locatie CJVV kunt u kosteloos en zonder afspraak tussen 19.00 en 20.00 bij een van onze fysiotherapeuten binnen lopen met bijvoorbeeld een vraag over een blessure of uw training. Wanneer de fysiotherapeut het nodig acht om over te gaan tot een behandeling zal hij dit met u bespreken.

Vacature: Algemeen fysiotherapeut te Amersfoort 09/08/2019

Vacature: Algemeen fysiotherapeut te Amersfoort

Fysiotherapie Bergstraat is op zoek naar een nieuwe collega!

https://fysiovacature.nl/vacature/14456/algemeen-fysiotherapeut-amersfoort

Vacature: Algemeen fysiotherapeut te Amersfoort Ben jij een ondernemende jonge fysiotherapeut met interesse voor sportfysiotherapie en/of manuele therapie? Wil je werken in een team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat?...

Photos from Fysiotherapie Bergstraat's post 05/04/2019

Frisse start van de dag... Daar word je toch blij van!

09/10/2018

Chronische peesklachten? Sinds kort kunnen wij middels Epte behandeling deze klachten efficiënt en opvallend effectief behandelen. Voor meer informatie kijk op onze website: https://www.fysiotherapiebergstraat.nl/voorbeeld-pagina-2/epte-therapie/

02/10/2018

Sinds kort zijn wij lid geworden van Fysiotopics en maken wij gebruik van een nieuw zorgplan voor rugpijn! Met dit zorgplan kunnen we rugklachten op een nóg effectievere manier aanpakken. Voor meer informatie kijk op onze website: https://www.fysiotherapiebergstraat.nl/voorbeeld-pagina-2/nieuw-zorgplan-bij-rugklachten/

Photos from Fysiotherapie Bergstraat's post 21/09/2018

En de winnaars zijn....

Photos from Fysiotherapie Bergstraat's post 21/09/2018

Onze werkplek vandaag!

17/07/2018

Karin 20 jaar werkzaam bij Fysiotherapie Bergstraat! 🎉🎊🥂💪

Timeline photos 17/07/2018

Vanaf heden is onze praktijk aangesloten bij FysioTopics.

FysioTopics is een vereniging van samenwerkend fysiotherapiepraktijken. Meer dan 150 praktijken verspreid over heel Nederland. De fysiotherapiepraktijken van FysioTopics werken samen aan het verbeteren van zorg. Dit doen we door te komen met kwalitatief hoogwaardige zorgplannen. De zorgplannen van onze praktijken zijn geprotocolleerde programma’s ontwikkeld door professionals. Door deze aanpak krijgt de patiënt de best mogelijke zorg voor zijn/haar klacht.

De vereniging FysioTopics staat voor de kwaliteit en de aanpak van de fysiotherapiepraktijken en werkt actief met de praktijken voor de beste en meest duurzame resultaten.

Meer informatie kunt u vinden op http://fysiotopics.nl/fysiotopics/

Timeline photos 05/06/2018

https://www.fysiotherapiebergstraat.nl/wp-content/uploads/2018/06/baliefolder_fbergstraat.pdf

08/05/2018

Dankzij de inzet van alle therapeuten hebben we wederom de kwaliteitstoets gehaald. Dit betekent dat we onze status als 'plus praktijk' voor 2 jaar hebben verlengd!

13/04/2018

Vanaf april 2018 is het mogelijk om bij ons een hardloopanalyse te doen. Tijdens deze analyse bekijken ervaren fysiotherapeuten de hardlooptechniek en geven mogelijke verbeteringen. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde videotechniek en vervolgens krijg je de video ingesproken mee naar huis.

Voor wie is dit bedoeld?

- Voor de beginnende hardloper die een goede hardloopbasis wil;

- Voor de beginnende/ervaren hardloper met een blessure of ter preventie daarvan;

- Voor de ervaren hardloper die steeds terugkerend blessures heeft;

- Voor de ervaren hardloper die efficiënter wil leren lopen;

- Voor alle veldsporters die sneller en efficiënter willen lopen met minder kans op blessures.

Als je verzekerd bent voor fysiotherapie, vallen de kosten voor de hardloopanalyse binnen de fysiotherapeutische behandelkosten.

Neem contact op met de praktijk voor een afspraak!

Location

Telephone

Opening Hours

Monday 07:00 - 21:00
Tuesday 07:00 - 18:00
Wednesday 07:00 - 21:00
Thursday 07:00 - 20:00
Friday 07:00 - 21:00