OSNI " INFERMIERIA" SH.P.K

Ordinanca jone me staf profesional , ofron keto sherbime specialistike dhe te mesme mjeksore, NEURO-INTERNISTIKE, INFUZIONE, KATETERIZIME , EKG , EEG, etj

Ordinanca jone me staf profesional , ofron keto sherbime specialistike dhe te mesme mjeksore, NEUROlOGJIKE-INTERNISTIKE, INFUZIONE, KATETERIZIME , EKG , EEG,INJEKSIONE , INHALIM, SC, PASTRIM I PLAGËVE,MATJEN E TENSIONIT, SHEQERIT NE GJAK , SI DHE SHERBIME SHTEPIAKE

Want your business to be the top-listed Clinic in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Mazllom Lakuci
Gjakova
50000

Opening Hours

Monday 08:00 - 21:00
Tuesday 08:00 - 21:00
Wednesday 08:00 - 21:00
Thursday 08:00 - 21:00
Friday 08:00 - 21:00
Saturday 08:00 - 21:00
Sunday 08:00 - 21:00
Other Medical Centers in Gjakova (show all)
Klinika per semundjet  e hundes, fytit dhe vesh*t  - Bardhimed ne Gjakove. Klinika per semundjet e hundes, fytit dhe vesh*t - Bardhimed ne Gjakove.
Bujar Roka Pn. (banesat E Reja Te Dugagjinit)
Gjakova, 50000

Te dielave nuk punohet!

Dr.Selajdin Boshnjaku - Ortoped/Traumatolog Dr.Selajdin Boshnjaku - Ortoped/Traumatolog
Rr Vashingtoni 18
Gjakova, 50000

Ordinanca specialistike "Shkumbini SB" ofron të gjitha shërbimet Ortopedike/Traumatologjike, nën drejtimin e Dr.spec. Selajdin Boshnjaku.

Pro Vet Pro Vet
Kilometri 4te Gjakove-Prizren
Gjakova, 50000

Sherbime Veterinare

Ordinanca Neuropsikiatrike TRURI Ordinanca Neuropsikiatrike TRURI
Rruga Kasim Uka (afer Spitalit)
Gjakova, 500000

Dr.Agron Këpuska (afër spitalit) Gjakovë [email protected] +377 44 188 080

Ordinanca "ENT MED" Otorinolaringologji Ordinanca "ENT MED" Otorinolaringologji
Marije Shllaku 21
Gjakova, 50000

Ordinanca per veshë,hundë dhe fyt "ENT MED" Doktor specialist: Ilir T. Efendija Gjakove / Kosove 50000 Rruga: Marije Shllaku 21 044-122-442 , 049-122-442