MIM Spitali

• Trajtimi i Prostates me LASER GreenLight XP • Thyerja e gurëve në veshka me Endoskopi StoneLight LASER • ESWL - Thyerje te gurëve me valë elektromagnetike

Ekzaminimet urologjike: • Ekografi • Radiografi Direkte, Pielografi, Uretrografi • Uroflowmetri Litotripsi • Heqje retrograde e gurëve në veshka dhe ureter me Stone Light Laser AMS • Nefrostomi • Retograde D-J E.S.W.L Dornier Thyerje te gurëve me valë elektromagnetike pa dhimbje (sedoanalgesion) që nga viti 2000 XP green light laser Laser vaporisation i prostates /operimi i prostates/ Uro-Onkologji • Nefrektomi radikale • Retroperitoneal Lymfadenectomi Nod Dissection • Fibroza retroperitoneale • Cistoprostatektomi radikale • Prostatektomi radikale • Orchiectomi radikale • Penektomi radikale Urologjia pediatrike • Hipospadi • Kirurgjia për reflukset /Të hapur dhe endoskopike/ • Criptorchidism / teste të pazbritur/ • Defektet kongjenitale të fëmijëve /Ekstrofi vezike, Epispadi, etj/ • Vezikat neurogjene Urologji femërore • Inkontinenca tek femrat • Cistocel Urologjia rekonstruktive dhe traumat • Fistulat ureterale • Fistulat qeskes urinare • Proteze penile • Trauma Urologji Endoskopike • XP green laser vaporisation i prostates • TUR papiloma e qeskes urinare • Uretrotomi interne • Endoscopi Stone Light Laser - thyerje e gurëve në veshka retrograd dhe në ureter • Thyerje e Gurët në qesken urinare • Balonizim në ngushtimet ureterale • Vendosje stentash në aparatin urinar Trans Rectal Biopsy e prostatës Kirurgji e vogël • Cirkumcizie (Synet) • Varikocelektomi • Ekscizioni i kisteve epididimare • Hidrocelektomi • Vazoligatur Termoterapia e prostates

Nxerrja e gurit nga ureteri dhe futja e double J
.
.
.
.
📞 +383 (0) 44 129 169
📞 +383 (0) 390 310 921
📩 [email protected]
🏪 www.mim-ks.com
💬 www.fb.com/MIMSpitali
📍 Lokacioni:goo.gl/maps/eyxfrs4M1kH2
📬 Adresa:Magj. Gjakovë-Prizren kilometri i 2-të

Për të gjithë besimtarët e krishterë katolikë, urime të përzemërta për festën e Pashkëve!

Operimi i tumorrit të fëshikëzës së urines.
.
.
.
.
📞 +383 (0) 44 129 169
📞 +383 (0) 390 310 921
📩 [email protected]
🏪 www.mim-ks.com
💬 www.fb.com/MIMSpitali
📍 Lokacioni:goo.gl/maps/eyxfrs4M1kH2
📬 Adresa:Magj. Gjakovë-Prizren kilometri i 2-të

Thyerja e gurit ne Ureter me Laser.
.
.
.
📞 +383 (0) 44 129 169
📞 +383 (0) 390 310 921
📩 [email protected]
🏪 www.mim-ks.com
💬 www.fb.com/MIMSpitali
📍 Lokacioni:goo.gl/maps/eyxfrs4M1kH2
📬 Adresa:Magj. Gjakovë-Prizren kilometri i 2-të

Operimi i Prostates me Green Laser me përvoja mbi 5 vjeçare. Qëndrim një ditor !

youtube.com

Your procedure shockwave lithotripsy explained

https://youtu.be/0hKRYVrlfdI

The EAU Patient Information Initiative develops diagnostic- and treatment webpages all with anitemd videos that explain your procedure. Visit the webpages at...

MIM Spitali

MIM Spitali

Kujdesuni për trupin tuaj. Është i vetmi vend ku ti jeton!

Spitali MIM ju uron një vikend të qetë me më të dashurit tuaj!

📞 +383 (0) 44 129 169
📞 +383 (0) 390 310 921
📩 [email protected]
🏪 www.mim-ks.com
💬 www.fb.com/MIMSpitali
📍 Lokacioni:goo.gl/maps/eyxfrs4M1kH2
📬 Adresa:Magj. Gjakovë-Prizren kilometri i 2-të

Dita ndërkombëtare e Veshkave

ESWL - Thyerja e gurëve në veshkë dhe kanale urinare me valë elektromagnetike

Kujdesuni për trupin tuaj. Është i vetmi vend ku ti jeton!

Spitali MIM ju uron një vikend të qetë me më të dashurit tuaj!

📞 +383 (0) 44 129 169
📞 +383 (0) 390 310 921
📩 [email protected]
🏪 www.mim-ks.com
💬 www.fb.com/MIMSpitali
📍 Lokacioni:goo.gl/maps/eyxfrs4M1kH2
📬 Adresa:Magj. Gjakovë-Prizren kilometri i 2-të

MIM Spitali

Thyerja e gurit me ESWL në Spitalin M.I.M. - Gjakovë

Thyerja e gurit me ESWL në Spitalin M.I.M. - Gjakovë

Operimi i Prostates me Green Laser

Urime Festat e Fundvitit!
Happy Holidays!

Urime 28 Nëntori "Festa e Flamurit"

Spitali M.I.M. i bashkohet nismës globale për parandalimin e kancerit të prostatës.Së bashku për të parandaluar kancerin e prostates, #Movember#
Diferenca mes kapjes në kohë dhe kapjes me vonesë së kancerit të prostatës është ajo mes jetës dhe vdekjes. Nëse ky tumor zbulohet herët 98% e pacientëve kanë shanset për të jetuar më shumë se 10vjet.
Nëse ky tumor kapet me vonesë vetëm 26% e pacientëve mund të jetojnë mbi 5 vjet.
Nisur nga këto shifra, Spitali M.I.M. i bashkohet thirrjes globale për nismën më të re e kreative për sensibiliziminnë luftën kundër kancerit të prostatës. Te bashkohesh në “Movember” ne çdo vend të botës, do të thotë të ndihmosh meshkujt te mos vdesin nga kjo semundje, të trajtohen e të jetojnë sa më gjatë. Gjithashtu do të thotë të japësh kontributin tënd që të rritet sensibilizimi për të kryer egzaminimet .
Spitali M.I.M. vë në dispozicion të të gjithë meshkujve paketën e re të diagnostikimit e cila përmban egzaminimet bazë të cilat duhen për të evidentuar tumorin e prostatës.
Mjekët ngrenë alarmin se jo të gjithë personat që preken nga kanceri i prostatës shfaqin simptoma, ndaj meshkujt mbi moshën 50 vjeç duhet të bëjnë të paktën njëherë në vit egzaminimet bazë. Ndërkohë që në moshën 45 vjeç duhet t’i nisin këto egzaminime personat që kanë patur një histori familjare me tumor të prostatës.
Simptomat :
• Urinim i shpeshtë dhe vështirësi në urinim
• Urinim me gjak
• Probleme me ereksionin dhe ejakulimin
• Dhimbje në fundshpinë.

Royal Diagnostic Center RDC

Prej datës 01 -04 Shkurt në spitalin RDC kryen operime të Prostates me Green Laser Dr. med. Tobias Pottek urolog nga Berlini.
Qendim njëditor.
Për te caktuar terminin ju lutem na kontaktoni në tel. 068 401 5866 dhe 069 208 0525‬

3,000 LIKES!! Thank you everyone for being part of M.I.M. Hospital.

Spitali M.I.M. prezenton përvojen 5 vjeçare me GreenLight Laser në Shkup në Kongresi i 3-të të Shoqatës së Urologëve të Maqedonisë.

's cover photo

konica.al

Probleme me prostatën? E operoni me Green Laser! - Konica.al

https://konica.al/2018/11/probleme-me-prostaten-e-operoni-me-green-laser/

konica.al Mjeku juaj ju ka diagnostikuar me simptomat e sëmundjes së quajtur Hiperplazion Beninj i Prostatës (BPH), e cila njihet si prostatë e rritur. Shkarkoni Aplikacionin e Konica.al Historikisht kjo sëmundje është trajtuar me medikamente ose me procedurë kirurgjikale invazive, Resekcion Transuret...

Siptali M.I.M merr pjesë në konferencen e CEEA-s.

Ministrja e Shëndetesisë e Shqipërisë Ogerta Manastirliu viziton panairin dhe shtandin e Green Laser Vaporisation, njoftohet me fillimin e punes me Green Laser edhe në Tiranë!

's cover photo

Spitali M.I.M. në bashkëpunim me RDC në Tiranë merr pjesë në Panairin "First Edition CCIT Expo Medical" në Tiranë dhe promovon XPS Green Laserin të vetmin në rajon.

Operimi i Prostates me Lazer në Tiranë

Operimi i prostatës me green lazer në Tiranë. Operimin e kryen ekipi nga MIM spitali - Gjakovë.

Thyerja e gurëve në fshikëzën e urinës me Laser.

Thyerja e gurëve në fshikëzën e urinës me Laser.

"Sëmundjet urologjike janë jashtëzakonisht të shpeshta, ato shkaktojnë shumë siklet dhe në kohë mund të jenë kërcënuese për jetën.
Është koha që Evropa të ndryshojë qëndrimin e saj ndaj urologjisë dhe të investojë në fushata edukimi për të rritur njohuritë urologjike dhe për të thyer tabu ".

Eshtë mirë së paku një herë në vit të bëni vizitë tek urologu!

MIM Spitali

Një nga problemet më të zakonshme me të cilat ballafaqohen meshkujt e moshuar Hypertrofia beninje e prostatës. Prostata është gjëndër në bazën e uretrës në afërsi të qeskës urinare dhe kur ajo rritet ajo mund të çojë në simptomat, kryesisht në lidhje me urinim.

1. Urgjencë të shpeshta për të urinuar
2. Urinimi i zgjatur
3. Vizita të shpeshta gjatë natës në tualet
4. Urinim i vazhdueshëm
5. Vështirësia për të filluar urinimin
6. Pamundësia për të zbrazur tërësisht qeskën urinare
7. Infeksionet e traktit urinar

Ka ilaçe në dispozicion për të menaxhuar këtë, por ofrojnë vetëm lehtësim të përkohshëm. Prandaj, disa meshkuj preferojnë që kirurgjia t'i nënshtrohet trajtimit të këtyre simptomave të mërzitshme. Megjithatë, si çdo operacioni, rreziqet dhe përfitimet duhet të merren parasysh së bashku me kushte të tjera, si mosha, gjendja e përgjithshme shëndetësore, sëmundjet tjera shoqëruese etj

Largimi kirurgjik i gjëndrës së prostatës të zgjeruar është një qasje më definitive për menaxhimin e këtyre simptomave. Përveç ofrimit të një shërimi të shpejtë, përdoret gjithashtu në rastet e mëposhtme:

1. Pacientët që nuk i përgjigjen medikamenteve
2. Prania e gjakut në urinë
3. Gurë në qeskën urinare
4. Infeksione të shpeshta të traktit urinar
5. Dëmi i lidhur me veshkat

Procedura e Kirurgjisë
Gjatë procedurës, tubi kalon përmes majës së penisit në uretër drejt qafës së fshikëzës. Sapo të jetë në pozicionin e dëshiruar, lazeri kalon nëpër të për të ofruar energji që vepron në prostatë që plotësisht ose pjesërisht ta shkatërrojë atë. Metoda më e mirë me të cilan lazeri vepron në prostatën e zgjeruar dhe duke e bërë rrugën për rrjedhën e lirë të urinës është GreenLight Lazer.

Abazhimi: Indeksi i tepërt i prostatës është shkrirë nga lazeri duke përdorur avullimin fotosenzitiv të prostatës. Kjo njihet edhe si terapi Lazer GreenLight ose avullimi KTP lazer. Nga ana tjetër, Holmiumi mund të përdoret si burim i energjisë lazer për të hequr indin e prostatës.

Meshkujt më së shumti tani zgjedhin heqjen e prostatës me lazer pasi ka përparësitë e mëposhtme:

1. Rreziku i reduktuar i gjakderdhjes: Kjo bëhet thelbësisht e rëndësishme në pacientët që janë në terapi me hollues të gjakut.
3. Lehtësim i menjëhershëm i simptomave: Në krahasim me medikamentet, lehtësimi ndihet pothuajse menjëherë pas operacionit
4. Operimi me Green Laser Pacienti lëshohet ne shtëpi 24 orë pas intervenimit me Green Laser

Nëse dëshironi të diskutoni ndonjë problem specifik, mund të konsultoheni duke caktuar termin në 044 129 169.

Urologjia është një degë e mjekësisë që merret me sëmundjet dhe çrregullimet e sistemit urinar mashkullor dhe femëror dhe organet riprodhuese të mashkullit. Kjo është një degë e specializuar e mjekësisë që ka ekzistuar për një kohë të gjatë dhe ka përparuar në shumë mënyra gjatë dy dekadave të fundit, falë futjes së teknologjisë laser. Teknologjia me laser ndihmoi shumë urologët dhe përdorimi i laserëve u ka mundësuartë përdorin instrumente endoskopike me Diametër të Vogël që do t'u lejojnë atyre të shohin detajet më delikate të traktit urinar dhe të trajtojnë me lehtësi rastet e ndërlikuara.

Laser në hyperplasia prostatic beninje:
Hyperplasia prostatike beninje (BPH), i referohet zgjerimit të prostatës. Disa nga simptomat e kësaj gjendjeje përfshijnë urinim të shpeshtë, probleme të urinimit, paaftësi për të urinuar, dhe humbje të kontrollit të fshikëzës. Ajo gjithashtu mund të çojë në infeksione të traktit urinar (UTIs) dhe gurët. Ajo mund të trajtohet me avullimin e fotoreaktive të prostatës (PVP), në të cilin indet e tepërt të prostatës shpërndahen dhe prostata mbledh përsëri në gjendjen e saj fillestare. Holm Laser Prostate Ablation (HoLAP) është gjithashtu e njëjtë, por enkroliza e laser hollym të prostatës (HoLEP) redukton indet e bllokimit uretral të tepërt.

Teknologjia laserike është me vlerë të jashtëzakonshme për urologët dhe ofron shumë përfitime edhe për pacientët. Është më e rehatshme dhe me më shumë avancime që bëhen në këtë fushë, e ardhmja duket edhe më e ndritshme për mjekët si dhe për pacientët.

Nëse keni ndonjë problem ose pyetje, mund të konsultoheni duke caktuar termin në +383 44 129 169

"Sëmundjet urologjike janë jashtëzakonisht të shpeshta, ato shkaktojnë shumë siklet dhe në kohë mund të jenë kërcënuese për jetën. Është koha që Evropa të ndryshojë qëndrimin e saj ndaj urologjisë dhe të investojë në fushata edukimi për të rritur njohuritë urologjike dhe për të thyer tabu ".
Eshtë mirë së paku një herë në vit të bëni vizitë tek urologu!

OPERIMI I PROSTESE ME GREEN LASER

#OperimiProstatesmeLaser

Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet të mbani urinen tuaj për kohë të gjatë:

MIM Spitali

#OperimiProstatesGreenLaser
Në spitalin tonë Mendja Intregron Mjekët në Gjakovë prej datës 12-15 Tetor, Dr. Rainer Schmidt urolog nga Hamburgu kryen operimin bashkëkohor të prostatës me Green Laser.
Qëndrimi një ditor.
Caktoni terminin në: +377 44 129 169

's cover photo

#OperimiProstatesGreenLaser
Në spitalin tonë Mendja Intregron Mjekët në Gjakovë prej datës 12-15 Tetor, Dr. Rainer Schmidt urolog nga Hamburgu kryen operimin bashkëkohor të prostatës me Green Laser.
Qëndrimi një ditor.
Caktoni terminin në: +377 44 129 169

's cover photo

Want your business to be the top-listed Clinic in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Operimi i Prostates me Green Laser
Operimi i Prostates me Lazer në Tiranë
Thyerja e gurëve në fshikëzën e urinës me Laser.

Location

Category

Telephone

Address


Magjistralja Gjakove - Prizren Kilometri 2
Gjakova
50000
Other Hospitals in Gjakova (show all)
European Clinic Lab European Clinic Lab
Mic Sokoli 21, Washington P.n
Gjakova, 50000

Analiza ne lëmin e biokimisë,hematologjisë,endokrinologjisë,onkologjisë,seriologjis etj, ku çdo gjë kryhet mbrenda ditës.

Ordinanca Specialistike,Stomatologjike "Fortesa" Ordinanca Specialistike,Stomatologjike "Fortesa"
Vellezerit Frasheri
Gjakova, 50000

Poliklinika Kujdesi Poliklinika Kujdesi
Skenderbeu 112
Gjakova, 50000

Gastroenterologji Kardiologji Gjinekologji Pediatri Neurologji Fiziatri Mjekesi familjare Sherb infermierike Barnatore Perballe stacionit policor Gjakove

Ordinanca Radiologjike "Rentgeni" Ordinanca Radiologjike "Rentgeni"
Rruga Kasim Uka, 10m Afer Spitalit Te Gjakovës
Gjakova, 50000

Ordinanca Radiologjike eshte ne sherbim 24 ore, gjendet 10metra afer Spitalit Regjional te Gjakovës.

Oculus Optika Gojani Oculus Optika Gojani
Nëna Tereze
Gjakova, 50000

Dr.Spec Vjollca I. Gojani - Oftalmologe Ordinanca e syrit

European Clinic Kosova European Clinic Kosova
Mic Sokoli
Gjakova, 50000

Spitali special per gjinekologji dhe obstetrike,mundesohen operime me LAPRASCOPY, HYSTEROSCOPY, LINDJE NORMALE dhe LINDJE ME OPERIM .

Dafota Dent Dafota Dent
Sadik Stavileci
Gjakova, 50000

Faqja zyrtare DafotaDent. Ordinanca filloj punën ne vitin 1986 duke u bërë ordinanca e parë private ne Gjakovë në krye me Dr.Spec. Nafi Dafota.