Kiropraktik & Masazher Ferid Nahi

Ordinaca për Terapi Kiropraktik & Masazh ADVENT Specailist i Kiropraktikes Ferid Nahi Nr: Kontaktues 045 581 375 044 302 500 Bujar Roka. Gjakovë

telegrafi.com

Mjekimi alternativ i spondilozës

telegrafi.com Zakonisht boshti kurrizorë pëson ndryshime dhe lëndime me rastin e lëvizjeve jo të duhura, bartjes së ndonjë peshe të rëndë, kilogramëve të tepërt, pozitës së trupit në vendin e punës, joaktivitetet e mjaftueshme të njeriut bashkëkohorë etj. Kështu që, tetë nga dhjetë persona...

telegrafi.com

Kërkimi i shkaktarit të sëmundjes

telegrafi.com Kiropraktika, për shkak të rezultateve të saj, çdo ditë gjithnjë e më shumë po bëhet metoda më e popullarizuar e shërimit, në rend të parë të atyre vështirësive te të cilat mjekësia klasike nuk është në gjendje të gjejë shkaktarin, i cili kryesisht është i shkaktuar me mën...

telegrafi.com

Kiropraktika, korrektimi i Atlasit, eliminimi i dhembjes së kokës dhe i simptomave të tjera

telegrafi.com Pozita e papërshtatshme e Atlasit, sado që të jetë e vogël, e hollë dhe e lehtë e boshtit kurrizor mund të shkaktojë dhembje të ndryshme koke, posaçërisht dhembje koke për shkak të zverkut, që përcjell edhe tensioni i përgjithshëm i muskujve të qafës dhe të krahëve.

telegrafi.com

Përse kam marramendje? - Telegrafi

telegrafi.com Marramendja është një prej simptomave me konfuze të pacientit që shkakton frikë, pothuajse gjithmonë. Marramendja, nënkupton halucinacionin e lëvizjes, është ndjesi e humbjes së ekuilibrit, mund të përcillet me ndjenjë të mundimit, vjelljes, zbehjes, djersitjes dhe shpeshherë shfaqet si pasojë e një...

telegrafi.com

Hernia diskale – PROBLEME ME KURRIZIN

telegrafi.com Ferid dhe Dijana Nahi Kiropraktik – Masazhues tel: 044 180 052; 044 302 500 Roli i diskut është që t’i mundësojë boshtit kurrizor të njeriut lëvizje në të gjitha drejtimet. Si pasojë e lëvizjeve të ndryshme që bën njeriu gjatë punës dhe aktiviteteve të veta jetësore, vjen deri ...

telegrafi.com

Hernia diskale – PROBLEME ME KURRIZIN

telegrafi.com Ferid dhe Dijana Nahi Kiropraktik – Masazhues tel: 044 180 052; 044 302 500 Roli i diskut është që t’i mundësojë boshtit kurrizor të njeriut lëvizje në të gjitha drejtimet. Si pasojë e lëvizjeve të ndryshme që bën njeriu gjatë punës dhe aktiviteteve të veta jetësore, vjen deri ...

Kiropraktik & Masazher Ferid Nahi

Nuk perdorim: Litar, rryme elektrike, gjelpera, supstanca kimike etj! Kiropraktika i rikthen perseri unazat e qafes dhe shpines suaj ne gjendjen qe kan qene perpara se ju ti keni devijuar ato! Sherimin do ta gjeni tek ne: Ordinanca Advent.

045 581 375

044 302 500

telegrafi.com

Hernia diskale – PROBLEME ME KURRIZIN

telegrafi.com Ferid dhe Dijana Nahi Kiropraktik – Masazhues tel: 044 180 052; 044 302 500 Roli i diskut është që t’i mundësojë boshtit kurrizor të njeriut lëvizje në të gjitha drejtimet. Si pasojë e lëvizjeve të ndryshme që bën njeriu gjatë punës dhe aktiviteteve të veta jetësore, vjen deri ...

telegrafi.com

Hernia diskale – PROBLEME ME KURRIZIN

telegrafi.com Ferid dhe Dijana Nahi Kiropraktik – Masazhues tel: 044 180 052; 044 302 500 Roli i diskut është që t’i mundësojë boshtit kurrizor të njeriut lëvizje në të gjitha drejtimet. Si pasojë e lëvizjeve të ndryshme që bën njeriu gjatë punës dhe aktiviteteve të veta jetësore, vjen deri ...

telegrafi.com

Kiropraktika, korrektimi i Atlasit, eliminimi i dhembjes së kokës dhe i simptomave të tjera

telegrafi.com Pozita e papërshtatshme e Atlasit, sado që të jetë e vogël, e hollë dhe e lehtë e boshtit kurrizor mund të shkaktojë dhembje të ndryshme koke, posaçërisht dhembje koke për shkak të zverkut, që përcjell edhe tensioni i përgjithshëm i muskujve të qafës dhe të krahëve.

telegrafi.com

Hernia diskale – PROBLEME ME KURRIZIN

telegrafi.com Ferid dhe Dijana Nahi Kiropraktik – Masazhues tel: 044 180 052; 044 302 500 Roli i diskut është që t’i mundësojë boshtit kurrizor të njeriut lëvizje në të gjitha drejtimet. Si pasojë e lëvizjeve të ndryshme që bën njeriu gjatë punës dhe aktiviteteve të veta jetësore, vjen deri ...

Nuk perdorim: Litar, rryme elektrike, gjelpera, supstanca kimike etj! Kiropraktika i rikthen perseri unazat e qafes dhe shpines suaj ne gjendjen qe kan qene perpara se ju ti keni devijuar ato! Sherimin do ta gjeni tek ne: Ordinanca Advent.

045 581 375

044 302 500

Pasojat e problemeve ne shtyllen kurrizore jane: Dhimbja e kokes, Tensioni i larte i gjakut, Imuniteti i ulte, Migrena, Marramendje...! Ejani te ju mjekojme.

The consequences of problems in the spine are: Headache, High blood pressure, Low immunity, Migraine, Trembling ...! Come and treat you.

045 581 375
044 302 500

telegrafi.com

Kiropraktika: Kush janë kiropraktikuesit dhe si mund të na ndihmojnë? - Telegrafi

telegrafi.com Nëse keni pyetur se ç’është kiropraktika dhe si mund t’ju ndihmojë ajo që të bëni jetë më cilësore, do të përpiqemi t’ju ofrojmë disa përgjigje dhe që t’ju njohim më afër me këtë teknikë të lashtë, e cila është e njohur që nga tekstet biblike. Ferid & Diana Nahi mje...

's cover photo

Te dashurit familja ime e ngusht e e gjere;te dashur miq-GEZUAR 2018 Gezofshi shendet e mireqenie;edhe nese jeta ju ve para sfidave te medha paqi gjithmone perkrahjen e Perendise ton!

Padyshim që edhe ky vit 2018 do te filloj me dëshira, ambicje dhe përpjekje, gabime, rënje,ngritje, sakrifica dhe rezultate.

Ti vejmë vetes qëllim qe ky vit te jetë vit i realizimit të ëndrrave, projekteve, aspiratave tona më të bukura.
Mos harro qëllimet e pastra të drejta drejton jetën tonë drejt së ardhmes.

Gëzuar 2018!
Nga Dr. Ferid dhe Dijana

telegrafi.com

Kifoza. Si ndikon kiropraktika? - Telegrafi

044 302 500 044 180 052

telegrafi.com Kifoza apo gunga kurrizore konsiston në një zmadhim të konveksitetit të rruazave të shpinës. Mund të shkaktohet nga një bashkim i pjesshëm i rruazave kurrizore, shtypje ose shtrëngim vertebral dhe/ose mungesë të rruazave vertebrale.

Për një Bosht Kurizor të shëndosh.

Me metodat e Kiropraktike behet regullimi:
Hernis Diskale, Ishias ne pjesen Lobal L5/L4
Spondillozes, Spiliatrozes ne pjesen Cervikale.

044 302 500 044 180 052

Timeline Photos

telegrafi.com

Hernia diskale – PROBLEME ME KURRIZIN - Telegrafi

telegrafi.com Ferid dhe Dijana Nahi Kiropraktik – Masazhues tel: 044 180 052; 044 302 500  Roli i diskut është që t’i mundësojë boshtit kurrizor të njeriut lëvizje në të gjitha drejtimet. Si pasojë e lëvizjeve të ndryshme që bën njeriu gjatë punës dhe aktiviteteve të veta jetësore, vjen deri te degjenerimi i disk...

telegrafi.com

Probleme me kurrizin - Telegrafi

telegrafi.com Vërtetë pak kush mund të besoi se astma dhe problemet paramenstruale mund të janë për shkak të qëndrimit, (shtrembërimit) të trupit. Në rast se kur kurrizi "çmontohet", është tejet e mirëseardhur ndihma e kiropraktikut, i cili i kthen unazat dhe nyjet, lidhëset e kurrizit në vendin e vet.

telegrafi.com

Dallimet kryesore midis mjekësisë tradicionale dhe kiropraktikës - Telegrafi

telegrafi.com Mjekësia tradicionale është përqendruar në mikroorganizmat (patogjenë) dhe në gjak, ndërsa kiropraktika çon në rezultate që vetë sistemi nervor të funksionojë në mënyrën e drejtë dhe të ketë funksion të shëndetshëm.

telegrafi.com

Prekja që kthen shëndetin - Telegrafi

telegrafi.com Me përmirësimin e boshtit kurrizor kiropraktikuesit nxisin procesin e vetëshërimit të organizmit.

telegrafi.com

Përse kam marramendje? - Telegrafi

telegrafi.com Marramendja është një prej simptomave me konfuze të pacientit që shkakton frikë, pothuajse gjithmonë. Marramendja, nënkupton halucinacionin e lëvizjes, është ndjesi e humbjes së ekuilibrit, mund të përcillet me ndjenjë të mundimit, vjelljes, zbehjes, djersitjes dhe shpeshherë shfaqet si pasojë e një...

telegrafi.com

Kiropraktika: Kush janë kiropraktikuesit dhe si mund të na ndihmojnë? - Telegrafi

telegrafi.com Nëse keni pyetur se ç’është kiropraktika dhe si mund t’ju ndihmojë ajo që të bëni jetë më cilësore, do të përpiqemi t’ju ofrojmë disa përgjigje dhe që t’ju njohim më afër me këtë teknikë të lashtë, e cila është e njohur që nga tekstet biblike. Ferid & Diana Nahi mjekë kiropraktikë tel. 044 180 052 …

[11/28/16]   044 302 500
+38344302500 Viber

Kiropraktik & Masazher Ferid Nahi

[08/30/16]   044 302 500

telegrafi.com

Dallimet kryesore midis mjekësisë tradicionale dhe kiropraktikës

telegrafi.com Mjekësia tradicionale është përqendruar në mikroorganizmat (patogjenë) dhe në gjak, ndërsa kiropraktika çon në rezultate që vetë sistemi nervor të funksionojë në mënyrën e drejtë dhe të ketë funksion të shëndetshëm.

telegrafi.com

Kiropraktika, korrektimi i Atlasit, eliminimi i dhembjes së kokës dhe i simptomave të tjera

telegrafi.com Pozita e papërshtatshme e Atlasit, sado që të jetë e vogël, e hollë dhe e lehtë e boshtit kurrizor mund të shkaktojë dhembje të ndryshme koke, posaçërisht dhembje koke për shkak të zverkut, që përcjell edhe tensioni i përgjithshëm i muskujve të qafës dhe të krahëve.

[07/05/16]   044 180 052

telegrafi.com

Dhembja dhe mpirja e qafës

telegrafi.com Fare pak gjëra janë më ngacmuese e të parehatshme se dhembja dhe mpirja e qafës, që mund ta prekë çdokënd, në çfarëdo moshe.

telegrafi.com

Kiropaktika dhe çfarë mund të bëjë ajo! - Telegrafi

http://www.telegrafi.com/kiropaktika-dhe-cfare-mund-te-beje-ajo/

telegrafi.com Hulumtimet shkencore kanë vërtetuar që kiropraktika në mënyrë të sigurt shëron sëmundje të caktuara.

telegrafi.com

Dhembja dhe mpirja e qafës

telegrafi.com Fare pak gjëra janë më ngacmuese e të parehatshme se dhembja dhe mpirja e qafës, që mund ta prekë çdokënd, në çfarëdo moshe.

telegrafi.com

Kiropraktika, korrektimi i Atlasit, eliminimi i dhembjes së kokës dhe i simptomave të tjera

telegrafi.com Pozita e papërshtatshme e Atlasit, sado që të jetë e vogël, e hollë dhe e lehtë e boshtit kurrizor mund të shkaktojë dhembje të ndryshme koke, posaçërisht dhembje koke për shkak të zverkut, që përcjell edhe tensioni i përgjithshëm i muskujve të qafës dhe të krahëve.

m.telegrafi.com

Hernia diskale – PROBLEME ME KURRIZIN

http://m.telegrafi.com/shendetesi/hernia-diskale-probleme-me-kurrizin-55-13.html

m.telegrafi.com Roli i diskut është që t’i mundësojë boshtit kurrizor të njeriut lëvizje në të gjitha drejtimet. Si pasojë e lëvizjeve të ndryshme që bën njeriu gjatë punës dhe aktiviteteve të veta jetësore, vjen deri te degjenerimi i diskut duke kaluar nga një masë e butë në një masë më të fortë.

Kiropraktik & Masazher Ferid Nahi

+377 45 581 375
Numri per informacion rreth Kiropraktikes.

m.telegrafi.com

Shërimi i suksesshëm i lëndimeve sportive me kiropraktikë

http://m.telegrafi.com/shendetesi/sherimi-i-suksesshem-i-lendimeve-sportive-me-kiropraktike-55-149.html

m.telegrafi.com Për të gjithë ata të cilët vuajnë nga lëndimet sportive, qëllimi nuk është vetëm që të zbusin dhembjet por që të jenë në gjendje të kthehen në aktivitetet e tyre të zakonshme pa u frikësuar që do t’u përkeqësohet gjendja.

[02/17/16]   +377 45 581 375
Numri per informacion rreth Kiropraktikes.

Want your business to be the top-listed Clinic in Kosovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Aleksander Moisiu Gjakovë
Kosovo
50000

Opening Hours

Monday 09:00 - 19:30
Tuesday 09:00 - 19:30
Wednesday 09:00 - 19:30
Thursday 09:00 - 19:30
Friday 09:00 - 19:30
Sunday 09:00 - 19:30
Other Kosovo clinics (show all)
EMO EMO
Adem Jashari
Kosovo, 20000

#EveryMomentOn

Labident Dental Clinic Labident Dental Clinic
Bill Clinton 176 Peje
Kosovo, PEJE

Dr.Rifat Elshani & Dr.Korab Elshani

N.n.t Tovërlani Trans N.n.t Tovërlani Trans
Podujev
Kosovo

Brecalia Commerce Brecalia Commerce
RR.Lordi Bajron
Kosovo, 38000

Lilly Pharmacy-3 Strpce Lilly Pharmacy-3 Strpce
Strpce
Kosovo