19/07/2025
כותב לנו פייק מדען סטטיסטיקאי:
״מילה לא מעלה ולא מורידה מההנאה המינית״
הוא מתעלם כמובן ממחקרים רבים שמראים ההפך, מעדויות רבות של גברים שמעידים שכן נפגעו, וממכתב זה שכתבו ארגוני סקסולוגים של מספר מדינות ומתבסס על מחקרים שהם קראו ועל נסיונם בשטח.
אבל בואו נניח לרגע שהוא צודק. זה אומר אחת משתי אפשרויות, כל אחת מטורללת
ומגוחכת:
אפשרות א:
ההנאה המינית של אף גבר לא נפגעת מכריתת ערלה. למרות השוני הרב בין גברים, ולמרות שמילה כורתת אלפי עצבים ואת כל המנגנון התנועתי, למרות שמילות מתבצעות במספר דרכים שונות, למרות שכמות הערלה שנשארת משתנה ממילה למילה - בדרך קסם, אף גבר לא סובל מירידה בהנאה. אפשרות מגוחכת ובלתי אפשרית ביולוגית או סטטיסטית.
אפשרות ב:
בממוצע ההנאה לא נפגעת. במקרה זה חלק מהגברים כן נפגעים, אבל בדרך קסם, חלק אחר משפר את ההונאה מכריתת אלפי עצבים וכל המנגנון התנועתי. ועוד יותר קסם, במקרה שתי הקבוצות האלו בדיוק מבטלות אחת את השניה כדי שבממוצע לא יהיה שינוי. שוב, בלתי אפשרי מבחינה ביולוגית ומאד לא סביר מבחינה סטטיסטית.
היינו מצפים שמדען או סטטיסטיקאי יפעיל קצת חשיבה ביקורתית ויבין זאת, אבל כמו שכתבנו - פייק מדען.
אתאיסטים 25+
שימו סוף לתּוֹרָשָׁת הדת
האנטיתאיסט הזועם
הכוח החילוני
Yehuda Dahan
בריאות - הקבוצה הרשמית
קובי לרר