Dafota Dent

Dafota Dent

Faqja zyrtare DafotaDent. Ordinanca filloj punën ne vitin 1986 duke u bërë ordinanca e parë private ne Gjakovë në krye me Dr.Spec. Nafi Dafota.

Për të gjithë ata që e festojnë këtë muaj,
ju urojmë agjerim të lehtë dhe një muaj të mbarë.
..nga stafi #DafotaDent

Disa raste nga zbardhimet e fundit..

Disa nga rastet e fundit të zbardhimit të dhëmbëve.
#DafotaDent #Care #TeethWhitening

Të gjithë shqiptarëve te besimit katolikë,
Urime Pashkët!
Happy Easter!
..nga stafi #DafotaDent

Kancerët oral përfshijnë kancerët e gojës (buzë, gjuhë, qiellzë, faqe etj) si dhe faringut e laringut.
Ekzaminimi i kavitetit oral duhet të bëhet të paktën 1X në vitë. Zbulimi i hershëm i lezioneve kancerioze shpëton jetë.
Disa nga simptomat që çdo njeri nga ne duhet t’i dijë:
• Ç’do plagë apo ulçerë që nuk shërohet për 14 ditë.
• Ç’do ndryshim ngjyre i lekurës së gojës (psh: lezion i kuqë, i bardhë, ose i zi)
• Ç’do abnormalitet në gojë që gjakosë lehtë.
• Gungë apo pjesë e fortë në gojë (zakonisht ne kufinjtë e gjuhës).
• Nyje limfatike e forcuar dhe e fiksuar në qafë që përsiston më shumë se dy javë.
- Faktorët e riskut:
• Trashëgimia gjenetike
• Duhan pirja
• Përdorimi i alkoholit
• Human Papilloma Virus (HPV16) - i cili është seksualisht i transmetushëm.

Si duhet të kujdesemi për protezat e lëvizshme dhe cfarë ndodhë nëse nuk kujdesemi!?
Tag përsonin që mbanë protezë 👨‍🦳🧓
#DafotaDent #Care #Dentures #Info #Advices #Awareness

Një rast protetikor i punuar me urë zirkoni ne nofullën e sipërme.
#DafotaDent #Care #Prosthodontics

Në këtë rast u zëvendësua ura e Porcelanit me kunora zirkoni E-Max ne katër dhëmbët anterior lartë.
Ndërsa dhëmbët tjerë u zbardhuan me metodën e shtëpisë.
#DafotaDent #Prosthodontics #Care #Zirconia #Emax #Crowns #Homebleaching

Zëvendësimi i urës së vjetër metal-porcelan me urë të re prettau-zirkon në dhëmbët frontal sipër.
#DafotaDent #Prosthodontics #Care #PrettauZirconia

Një rast ortodontik i realizuar me sukses me sistemin e ri te drejtimit pa tela - Nuvola.
#DafotaDent #Care #Orthondotics #Aligners

HAPPY 🦷EW YEAR 2019 !💥
..nga stafi #DafotaDent

Disa nga rastet e fundit të zbardhimeve.
#DafotaDent #Care #TeethWhitening @ Dafota Dent

Urime Krishtlindjet dhe gëzuar festat e fundvitit.
Shëndeti, mbarësia dhe begatia çofshin me ju.
..nga stafi #DafotaDent #MerryChristmas

Një rast i punuar me kompozit për mbylljen e diastemave dhe rregullimin e formës në 4 dhëmbët e sipërm lartë.
#DafotaDent #Care @ Dafota Dent

Një rast nga përditshmëria e klinikës këtë javë ..
Zëvendësimi i kurorës së vjetër nga kompoziti i cili ishte zhvendosur së bashku me rindërtimin (fiber) nga rrënja .
Th. Formimi i ri i kunjit metalik te derdhur , opaker , formimi i kultit të ri dhe veshja me kurorë zirkoni !
#DafotaDent #Care

Aesthetics

Disa raste nga mbyllja e hapësirës në mes dhëmbëve frontal me kompozit, pa e prekur strukturën dhëmbore.
#DafotaDent #Care #CosmeticDentistry

Gëzuar 28 nëntorin të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen! #106 👐🏻
..nga stafi #DafotaDent

Këshilla

Çfarë janë gurëzat dhe çfarë shkaktojnë ato!?
#DafotaDent #Care #Këshilla #Awarness #Info #Advices #Teeth #Calculus

Një rast mjaftë kompleks i përfunduar me sukses.
#toothextraction #gingivitistreatment #endodontics #resinfillings #metalporcelain crowns.
#DafotaDent #Patient #Care

[08/21/18]   Gëzuar festën e Kurban Bajramit për të gjithë besimtarët mysliman!
Urojmë që kjo festë të ju sjellë më shumë shëndet, mirësi, afrimitet dhe dashuri mes njeri-tjetrit.
..nga stafi #DafotaDent

Disa nga rastet e fundit nga terapia restorative.
#DafotaDent #Care #RestorativeDentistry #AestheticFillings

Aesthetics

Rastet me të cilat është aplikuar zbardhimi i brendshëm i dhëmbëve të nxirë (devitalizuar).
#DafotaDent #Patient #Care #InternalBleaching

Rast protetikor i nofullës së sipërme me kurora zirkoni.
#DafotaDent #Patient #Care

Disa raste nga zbardhimet e fundit..

Disa nga rastet e fundit të zbardhimit të dhëmbëve.
#DafotaDent #Bright #Smiles

Aesthetics

Faseta kompoziti për mbylljen e hapësirave dhe përmirësimin e formës së dhëmbëve pa e dëmtuar strukturën dhëmbore.
#DafotaDent #Patient #Care

- Rikonstruktim i dhëmbëve frontal (11,12,21,22) me kurora zirkoni 🎨
- Konturim i mishërave ✂️
- 1 Seancë zbardhim ❄️
#DafotaDent #Patient #Care

Disa nga rastet e fundit të përmirësimit të buzëve me Fillers “JUVEDERM”.
#DafotaDent #CosmeticDentistry #Care

Rehabilitim i harkut të sipërm me kurora metal-porcelan,
Rregullim i “Gummy Smile”.
#DafotaDent #Patient #Care

Pastrim gurëzash & konturim i mishërave ✂️
Terapi restorative ✅
Faseta Kompoziti 🤚🏼
#DafotaDent #Patient #Care

Një paciente e cila nuk ishte e kënaqur nga ana estetike me dhëmbin 12 të rrotuar, iu plotësua dëshira me një kurorë zirkoni.
E njejta procedurë u bë edhe në dhëmbin 22 disa muaj me parë.
#DafotaDent #Care

[04/01/18]   Të gjithë shqiptarëve te besimit katolikë,
Urime Pashkët!
Happy Easter!
..nga stafi #DafotaDent

Nga sot në DafotaDent është shtuar edhe një shërbim i ri: Invisalign Braces !!

LIP FILLER

Nga sot në DafotaDent është shtuar edhe një shërbim i ri: PËRMIRËSIMI I BUZËVE!
Procesi kryhet me metodën më të re (me microcannula) e cila garanton përmirësim të menjëhershëm të buzëve në proporcion me strukturat e tjera të fytyrës, pa dhembje dhe shumë pak edemë.
Materiali i përdorur është: Acid Hialuronik (Juvederm) i cili është produkt natyral (jo sintetik) që gjendet dhe në trupin tonë.
Efekti zgjatë afërsisht 1 vitë, gjatë kësaj kohe produkti metabolizohet nga organizmi duke i kthyer strukturat indore në gjendjen e mëparshme.
Info: +37744650316
#DafotaDent #CosmeticDentistry #Care

Urime Krishtlindjet dhe gëzuar festat e fundvitit.
Shëndeti, mbarësia dhe begatia çofshin me ju.
..nga stafi #DafotaDent

Disa raste nga zbardhimet e fundit..

Disa raste nga zbardhimet e fundit.
#DafotaDent #Patient #Care

[11/28/17]   Gëzuar festat e nëntorit për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen! #105
..nga stafi #DafotaDent

Disa nga rastet e punuara me faseta kompoziti për të përmirësuar estetiken dhe mbylljen e hapësirave në mes dhëmbëve.
#DafotaDent #Patient #Care

Disa çaste gjatë punës! 😀
#DafotaDent #Care #Staff #Colleagues #Family

Ndërrimi i kunorës së zirkonit në dhëmbin 11, me një kunorë tjetër zirkoni.
#DafotaDent #Aesthetic #Care

Punim protetikor metal-porcelan te dhembeve 11 dhe 12.
#DafotaDent #Patient #Care

[09/01/17]   Gëzuar festën e Kurban Bajramit për të gjithë besimtarët mysliman!
Urojmë që kjo festë të ju sjellë më shumë shëndet, mirësi, afrimitet dhe dashuri mes njeri-tjetrit.
..nga stafi #DafotaDent

Pasojat që vijnë nga mbi përdorimi i biberonit te fëmijët!
#DafotaDent #Patient #Care

Disa raste nga zbardhimet e fundit..

Disa nga rastet e fundit të zbardhimit me laser..
#DafotaDent #bright #smiles

Efektet e saj!

Disa informata të përgjithshme rreth ndikimit të higjenës së keqe orale në shëndetin tonë.
#DafotaDent #Patient #Care

Rehabilitim i plotë i gojës:
Nofulla e sipërme me kunora porcelani,
nofulla e poshtme me protezë subtotale.
Dental laborator: Yll Dafota

Ju dëshirojme shëndet, fat dhe harmoni në familjet e juaja!
..nga stafi #DafotaDent

Videos (show all)

Telephone

Address


Sadik Stavileci
Gjakova
50000

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 08:00 - 19:00
Saturday 08:00 - 19:00