Marcus Geleyn 'hypnotherapeut'

Marcus Geleyn 'hypnotherapeut' Hypnotherapie sinds 1995. Complementaire hulpverlening voor de meest uiteenlopende problemen Mij toevoegen als 'Vriend'?

02/10/2023

Dokterspraktijk in Melsele organiseert geen covidprik.
Dikke proficiat en serieus onderbouwt!

27/02/2023

HYPNOTHERAPIE --> STOPPEN MET ROKEN

is zeer populair geworden. Voor de ene omdat het te duur wordt, voor de ander omdat het zo asociaal geworden is. Is het mogelijk om door middel van hypnotherapie te stoppen met roken? JA!
maar er is wel een zekere motivatie nodig: tegen je wil in kan niemand iets bereiken. Hoewel, dat laatste is niet helemaal waar, maar dan moeten we wel vanuit een andere insteek beginnen.
Stoppen met roken? Het kan dus wel degelijk!

27/02/2023

HYPNOTHERAPIE --> SLAAPSTOORNIS

iedereen heeft het wel al eens meegemaakt: onrustig liggen, gedachten die door je hoofd blijven spoken en de slaap die maar niet komt. Als dat eens een enkele keer is, dan is dat niet zo erg. Als het echter een regelmaat geworden is, dan kan je maar beter een afspraak maken.
Bij de eerste sessie krijg je reeds een hulpmiddel mee naar huis om je geest tot rust te brengen van zodra je in bed ligt. Het is een toepassing van zelfhypnose die welgeteld 45 seconden in beslag neemt. Je bouwt als het ware een brug over al dat gepieker waardoor je snel en zorgeloos inslaapt.
Wees gerust, het werkt. Probeer dat alvast te aanvaarden. Trouwens, zorgeloos inslapen is de meest eenvoudige toepassing van hypnose.
Is de slaapstoornis een gevolg van een traumatische ervaring of een andere gebeurtenis die je niet los kan laten, dan kan daar ook aan gewerkt worden waarna de slaap vanzelf herstelt.
Wacht in ieder geval niet tot je instort. Een slaapstoornis is ernstig ook al ben je je er niet van bewust.

27/02/2023

HYPNOTHERAPIE --> SPANNINGEN EN STRESS

zijn zeer goed te verhelpen met hypnotherapie. Bij de eerste sessie krijg je reeds een heel eenvoudig hulpmiddel mee om jezelf waar dan ook, bij wie dan ook en wanneer dan ook, snel weer tot kalmte te brengen. Dat noemen we gewoon zelfhypnose en het werkt.
De begrippen "Spanning en Stress" zijn natuurlijk heel ruime begrippen. Dat maakt dat we soms op zoek moeten gaan naar de oorzaak en dat we daar, waar mogelijk, iets gaan moeten veranderen.
Hoe dan ook, spanningen en stress zijn nergens goed voor. ze maken je niet gelukkig, vreten al je energie op en tasten je immuunsysteem aan. Voor je het weet krijg je dan ook nog eens een burn-out en worden de problemen nog erger.
Laat je dus tijdig behandelen en druk spanningen en stress de kop in.

18/09/2021

Hypnotherapeut worden door een cursus van 7 dagen??

Laatst kwam ik een advertentie tegen voor een website waar je werkelijk voor alles terecht kan. Zowel hypnotherapie als showhypnose, een dure 7-daagse opleiding tot hypnotherapeut die bovendien erkend zou zijn, een webshop met prullaria... Het is te gek voor woorden en het internet staat bol van deze wanpraktijken. Hopelijk hebben mensen voldoende gezond verstand om het kaf van het koren te scheiden, anders zou die mooie hypnotherapie wel eens in een heel slecht daglicht kunnen komen te staan.

Successen? Wel ja, die mensen zullen ook wel al eens een succes boeken, zeker als je bekend bent van radio en TV, weekbladen, enz. Het lijkt wel: hoe meer zij in de media geweest zijn, des te beter is hun kunnen.......

Geen enkele ernstige therapeut haalt het in zijn hoofd om iemands geest te misbruiken als entertainment. Dat is in België trouwens verboden en zo iemand mag zich zeker geen therapeut noemen. Kwakzalvers en charlatans kunnen ernstige psychische schade aanrichten.

Adres

Brugsken 98
Sint-Niklaas
9100

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Marcus Geleyn 'hypnotherapeut' nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Marcus Geleyn 'hypnotherapeut':

Delen

Klinieken in de buurt


Andere Sint-Niklaas klinieken

Alles Zien
#}