Hospice Angelus Moldova

Hospice Angelus Moldova

HOSPICE Angelus Moldova is the leading provider of palliative care in the Republic of Moldova. On this page, we aim to tell you how you can get involved and volunteer for us in many different ways.

HOSPICE Angelus Moldova is the leading provider of palliative care in the Republic of Moldova. On this page, we aim to tell you how you can get involved and volunteer for us in many different ways.

hospice.md

Hospice - Informaţii utile

Asociația Națională de Tratament Paliativ cu sprijinul Fundației Soros Moldova a elaborat ”Ghid pentru informarea, educarea și autoîngrijirea pacientului incurabil” care este dedicat publicul larg pentru a îndruma pacienții și îngrijitorii, care au grijă de persoane incurabile. Pentru îmbunătățirea conținutului veniți cu sugestii și completări, care vor fi adăugate de catre autori pe parcurs.
Textul Ghidului îl puteți accesa pe: http://www.hospice.md/informatii-utile

hospice.md Ghid pentru informarea, educarea și autoîngrijirea pacientului incurabil Autori: Andrei Bradu, Fundația Hospice „Angelus Moldova”, echipa mobilă. Natalia Carafizi, director executiv Fundația Hospice „Angelus Moldova”, formator național în Îngrijiri Paliative Diana Gutium Recenzenți:...

gogetfunding.com

Stop the pain! Help to ensure free Palliative Care in Moldova

Boala nu alege între oameni - ea atacă, idiferent de vârstă, etnie, religie, statut sau rasă. În fața unei boli mistuitoare suntem toți egali și dezarmați.
⚕️Ajută-ne să oprim durerea!
Distribuiți această postare. Vă mulțumim.

#Donează #Îngrijiri #Paliative #PentruRepublicaMoldova #Împreună

gogetfunding.com Every year, more and more people are diagnosed with cancer. According to the statistics, 25,000 persons in the Republic of Moldova have been estimated to be in need of palliative care, but at the same time just 2500 people received this treatment. Therefore, the palliative coverage rate in the Repub...

📝 Între 15-20 iulie 2018, o delegație a Fundației „Angelus Moldova” a desfășurat o vizită de studiu în Leipzig, Germania, unde a cunoscut diversitatea serviciilor de îngrijiri paliative oferite acolo.
Vizita a avut loc în cadrul unui proiect comun al fundației cu organizația Moldova-Institut Leipzig e.V., în cooperare cu Clinica Universitară de la Leipzig.
Proiectul este finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania.

's cover photo

STYLE INSIDER

Wendy și-a deschis afacerea după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiul IV.
Ea speră că istoria ei va inspira oamenii care visează la ceva, dar au dubii și evită să-și urmeze dorințele.

This artist creates blinged-out belly casts. 🤰

Mulțumim tuturor pentru prezență și contribuție.

Mulțumim tuturor pentru prezență și contribuție.

ea.md

Cu ce au venit ONG-urile la cel mai mare târg din țară dedicat activității civile (Video)

Mulțumim Ea.md și organizatorilor pentru oportunitatea de a participa la eveniment.

ea.md Târgul ONG-urilor a reunit în acest weekend peste 40 dintre cele mai active organizații neguvernamentale din diferite regiuni ale țării. Acestea au informat publicul despre realizările lor și d

youtube.com

Ce e durerea? (Hospice Angelus)

Un video care te lasă perplex.

Binele nu-l poți vedea decât cu sufletul. Donează pentru Hospice Angelus.
IBAN: MD26VI222400010100111MDL, BC Victoriabank SA, filiala 12.

Vă rugăm să distribuiți acest material video. Mulțumim!

Durerea e cel mai teribil sentiment pe care îl poate întâlni un om vreodată. Ajută un bolnav incurabil susținând cauza nobilă promovată de Hospice Angelus Mo...

's cover photo

Ieri la Târgul ONG-urilor, 40 dintre cele mai active organizații neguvernamentale din țară și-au prezentat activitatea. Am avut o deosebită plăcere de a participa la eveniment.
Mai multe detalii găsăți pe:

http://protv.md/stiri/social/maratonul-celor-mai-bune-ong-uri-in-gradina-publica-stefan-cel---2272161.html

https://zugo.md/article/foto---experimente-sociale--master-classuri-si-alte-activitati-interactive--zeci-de-tineri-au-participat-targul-ong-urilor-organizat-in-capitala_27170.htm

Poduri de încredere peste Nistru - Мосты доверия через Днестр

Stânga Nistrului preia experiența Chișinăului în crearea și menținerea serviciilor de îngrijire paliativă. E posibil datorită unei inițiative Hospice Angelus Moldova, sprijinite financiar de European Union in the Republic of Moldova în cadrul programului de consolidare a încrederii, realizat de UNDP Moldova.

Distribuim cu drag încă un album cu fotografii din cadrul Balului Anual de Caritate, din 25 mai 2018.
Mulțumim tuturor oaspeților și susținătorilor noștri, care au ales să ne fie aproape.
Vom fi onorați să ne revedem și la cea de a X-a ediție, din luna mai 2019!
P.S: Vă așteaptă ceva grandios!

Balul Anual de Caritate, Ediția IX-a

13 specialiști din stânga Nistrului sunt astăzi și mâine în vizită de studiu la FFMS „Angelus Moldova” – activitate din cadrul proiectului „Inițierea serviciilor de îngrijiri paliative în Transnistria”. Specialiștii vor efectua vizite la domiciliu împreună cu echipele noastre mobile și vor vizita Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus”.

Scopul principal al acestui proiect este acordarea de către FFMS „Angelus Moldova” a asistenței necesare pentru inițierea unui sistem funcțional de îngrijiri paliative în stânga Nistrului. Proiectul face parte din programul Poduri de încredere peste Nistru - Мосты доверия через Днестр, finanțat de Uniunea Europeană, implementat de PNUD.

Îngrijiri Paliative - Hospice Angelus Moldova

Ce înseamnă Îngrijirea Paliativă? Care este necesarul acesteia în Republica Moldova și cine sunt forțele motorii a fundației Hospice Angelus? Despre toate aflați în materialul video de mai jos.
Mulțumim #AtelierulSergiuPorodanPRșiPublicitate pentru sufletul și implicarea întregului colectiv, în elaborarea acestui filmuleț.

25 mai 2018. 
Le mulțumim tuturor pentru implicare la eveniment.

25 mai 2018.
Le mulțumim tuturor pentru implicare la eveniment.

[05/29/18]   Comunicat de presă - Balul Anual de Caritate Hospice Angelus, Ediția a IX-a

[05/22/18]   Avem onoarea să anunțăm că Alteța Sa Prințul Ștefan Dimitrie Ferdinand Sturdza este în acest an Patron al Balului Anual de Caritate Hospice Angelus.
Îi mulțumim Alteței Sale pentru susținerea cauzei nobile promovate de Hospice Angelus Moldova.

's cover photo

youtube.com

Traieste fara Durere | editia a 5-a

Hospice Angelus Moldova realizează în parteneriat cu postul TV Moldova 1 emisiuni lunare dedicate Îngrijirilor Paliative. Proiectul „Mass-media în susținerea Îngrijirilor Paliative” este finanțat de către Fundatia Soros-Moldova.
Vă îndemnăm să urmăriți ediția din aprilie:

's cover photo

Iată și mult așteptatele poze de la ultimul Quiz Night! Le mulțumim partenerilor Bestseller, Kaufland Romania, Draft Asem, Teatrul National „Mihai Eminescu”, DOR Wines și tuturor participanților la eveniment pentru seara interactivă petrecută împreună. Aducem felicitări echipelor învingătoare: MLPSS - locul I, Poțelui v Sadnițu - locul II și What does Vivi says - locul III. Vă așteptăm cu drag la următorul Quiz Night.
Doar împreună putem învinge durerea.

[05/03/18]   Aducem sincere mulțumiri operatorului de telefonie mobilă Moldcell pentru donația în valoare de 17720 MDL. Banii vor fi utilizați în asistența medicală, psiho-emoțională și socială a copiilor și adulților cu maladii incurabile, din Chișinău.

Ieri, 1 mai 2018, domnul Valerian Isac, Directorul Dezvoltare Națională și Educație al Fundației „Angelus Moldova”, a vorbit în cadrul emisiunii „День за днём” la PUBLIKA.MD despre Îngrijirile Paliative în Republica Moldova.
Pentru a vizualiza emisiunea accesați linkul de mai jos:
https://ru.publika.md/emisiuni/_791.html

Mulțumim ziarului TIMPUL pentru publicarea articolului despre fundația „Hospice Angelus”.
Ziarul este tipărit în tiraj de 9800 de exemplare și poate fi procurat la chioșcurile de presă din oraș.

restart.blog

Cum funcționează organizația care ajută persoanele bolnave de cancer și alte maladii grave

Mulțumim Restart.Blog și Sandu Tarlev pentru inițiativă, timp dedicat și difuzarea informației despre fundația „Hospice Angelus”.
Vă rugăm pe toți să distribuiți articolul, astfel încât mai mulți oameni să cunoască despre activitatea desfășurată de către Hospice Angelus Moldova. Mulțumim.

restart.blog Peste 6000 de moldoveni mor anual din cauza cancerului. Cele mai frecvente cauze de deces sunt provocate de cancerul colonului și rectului, cancerul pulmonar, cancerul glandei mamare și cancerul stomacal.

În perioada de 20-21 aprilie la Copenhaga, Danemarca a avut loc congresul #Ostomy #days 2018. În cadrul acestuia, unicul medic stomaterapeut din Republica Moldova, angajat al fundației „Angelus Moldova” - doamna Olga Svetco, alături de medicul oncolog de la Institutul Oncologic - domnul Vitalie Cotorobai au participat la instruirea dedicată stomaterapiei. La eveniment s-au întrunit cca 800 de specialiști din întreaga lume, congresul fiind tradus în 8 limbi. Printre temele evenimentului s-au enumerat: complicațiile ce pot apărea la pacienții stomizați, produse noi și accesorii pentru stomă, prezentări, master class-uri, asistență psihologică destinată pacienților stomizați și altele. De asemenea, participanții au făcut schimb de experiență și conexiuni cu specialiști la nivel internațional.

Pentru o viață sănătoasă, creăm un mediu sănătos! Fundația Hospice Angelus susține mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător, iar în ajun de #Ziua #Pământului echipa noastră a participat la proiectul Plantăm fapte bune în Moldova. Alături de alți 400 de participanți, am plantat copaci în raionul Ștefan Vodă, satul Copceac. Cu siguranță, ne vom implica și pe viitor în activități de protecție a mediului.

Campania „Trăiește fără durere”

Urmăriți astăzi, la 21:20 la postul TV M1, în cadrul campaniei „Trăiește fără durere”, emisiunea dedicată îngrijirilor paliative pediatrice. Campania este desfășurată de FFMS „Angelus Moldova” în parteneriat cu TV Moldova1 și este susținută financiar de către Fundatia Soros-Moldova.

În emisiunea de astăzi vorbim despre îngrijirea paliativă la copii- un domeniu provocator și puțin explorat. Copiii merită să-și trăiască viața cu demnitate! 20 aprilie, 21.20, TV Moldova1 . Programul va fi reluat sâmbătă, 21 aprilie pe Moldova 2. Ora difuzării-19.10.

FFMS „Angelus Moldova” realizează, cu sprijinul Uniunii Europene, un proiect de inițiere a unui sistem funcțional de îngrijiri paliative în stânga Nistrului.
Primele acțiuni deja au avut loc. Timp de două săptămâni, 16 specialiști din stânga Nistrului au fost instruiți de experții FFMS „Angelus Moldova” Valerian Isac, Natalia Carafizi și Dr. Galina Buta, conf. univ., USMF „Testemițanu”.
Proiectul este realizat în cadrul Programului Poduri de încredere peste Nistru - Мосты доверия через Днестр, finanțat de Uniunea Europeană, implementat de PNUD.

Astăzi, 18 aprilie 2018, a avut loc un eveniment important pentru Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”. Am transmis în comodat Primăriei mun. Chișinău un autobuz cu 20 de locuri, donat de către Kaufland fundației „Angelus Moldova” pentru necesitățile acesteia. Reieșind însă din nevoia satului Trușeni, am decis de comun acord cu Primăria mun. Chișinău și Kaufland să utilizăm acest autobuz la maxim. Autobuzul urmează să fie folosit pentru deplasarea copiilor din comuna Trușeni spre instituțiile școlare și preșcolare.
La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Kaufland, Directorul dezvoltare națională și educație al Hospice Angelus Moldova – Valerian Isac și alți reprezentanți ai FFMS „Angelus Moldova”, primarul interimar al mun. Chișinău – Silvia Radu, primarul comunei Trușeni – Ion Apostol, vice – primarul comunei Trușeni Adrian Crăciun, reprezentanți mass-media și locatari ai comunei Trușeni.
Angelus Moldova își exprimă reconoștința față de susținerea acordată de către Kaufland Romania – un partener important al fundației. Datorită acestui parteneriat am reușit să oferim suport material numeroaselor familii și copii aflați în îngrijirea fundației.

Fundația Angelus Moldova pregătește cel mai mare eveniment de caritate al anului. În acest context, suntem în căutare de voluntari dornici de a învăța din practică ce înseamnă event management, fundraising, PR și comunicare. Toți voluntarii sunt rugați să completeze formularul de mai jos până la 20 aprilie 2018. Pentru întrebări adiționale, contactați-ne la 079 444 088.
Lucrurile frumoase se fac împreună.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3znWwSP7Tmiog91KEBi_zX5PzIzzKhS1gH8qLfImKFl4_NQ/viewform

Mulțumim tuturor participanților și partenerilor evenimentului. Ne revedem la data de 26 aprilie cu aceeași energie pozitivă și multă inspirație!

Mulțumim tuturor participanților și partenerilor evenimentului. Ne revedem la data de 26 aprilie cu aceeași energie pozitivă și multă inspirație!

youtube.com

Imagine Dragons - Thunder

We bring sincere thanks to all the teams that attended the #charityquiz #hospiceangelus, to our partners Bestseller Teatrul National „Mihai Eminescu” Kaufland Romania and to our host Draft Asem. Also we thank the presentator Victoria Condrat and Valeriu V. Turea for their dedication and involvement in the event.

Congratulations to the winning teams: 3rd place -Tatrabis, 2nd place Olgatron and Kamikaze and the 1st place - Beer Storming team.

Thanks to you, we collected the ammount of 4360 MDL, which will be used to continue providing free palliative care services to incurable patients.

We welcome you to the next charity quiz, which will take place on 26th of April. Follow our upcoming news.

Listen to "Thunder," out now: http://smarturl.it/ThunderID Director: Joseph Kahn Producers: Jil Hardin Nathan de la Rionda Charleen Manca Production Company:...

În data de 20 martie, 2018 a avut loc închiderea oficială a proiectului „Împreună putem învinge cancerul”. Detalii despre eveniment găsiți mai jos.
Aducem mulțumiri finanțatorilor FHI360 și USAID pentru susținere.

FFMS „Angelus Moldova” cu suportul USAID și FHI 360, a desfășurat la 20 martie 2018, evenimentul de închidere al proiectului „Împreună putem învinge cancerul”.

La eveniment au fost prezenți:
Ion Racu – Șef Direcție Generală Asistență Socială și Protecția Familiei, Orhei;
Gheorghe Gondiu – primar s. Isacova, r-nul Orhei;
Victoria Ghizdaru – șef serviciu comunitar, Direcția Asistență Socială Orhei;
Galina Tomaș – nutriționist și formator al proiectului;
Alexei Ciumac – medic de familie, s. Isacova, Orhei.
Reprezentanți ai FFMS „Angelus Moldova”:
Valerian Isac – director dezvoltare națională și educație FFMS „Angelus Moldova”;
Cristina Grossu-Chiriac – director executiv FFMS „Angelus Moldova”;
Diana Bradu – psiholog proiect;
Rodica Costin – manager Centrul Pediatric de Îngrijiri Paliative „Casa Angelus” Orhei, Isacova;
ș.a. reprezentanți „Angelus Moldova”;
Beneficiari ai proiectului;
Reprezentanți mass-media.

Le mulțumim finanțatorilor și persoanelor implicate pe tot parcursul de implementare al proiectului pentru suport și colaborare.

[03/16/18]   Angelus Moldova recrutează voluntari

Oameni și istorii de viață ce te mișcă din loc.

Mai mult decât cuvinte - istorii de viață.
Le mulțumim finanțatorilor proiectului: FHI și USAID pentru că au făcut posibilă desfășurarea acestei sesiuni foto.

Astăzi, Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus”, din cadrul FFMS „Angelus Moldova”, a fost vizitat de către maestrul în arte, artistul poporului și președintele Rotary Club Chisinau - Iurie Matei. În cadrul vizitei, beneficiarii centrului au primit în dar cadouri oferite cu drag de câteva familii din Marea Britanie, la inițiativa copiilor acestora, cărora le mulțumim din suflet și le dorim multă sănătate!

Live A Good Life

Limitele și obstacolele noastre nu pot face decât două lucruri: primul - să ne oprească din drumul nostru; al doilea - să ne forțeze să fim creativi.

La vârsta de 19 ani Amy Purdy și-a pierdut ambele picioare de la genunchi în jos. Iar acum... este snowboarder profesionist. În acest discurs extraordinar, Amy ne arată cm să ne lăsăm inspirați de obstacolele vieții.

Felicitări, dragi femei!

's cover photo

Deși iarna nu pare să fie de acord cu calendarul, e totuși 1 martie. Bine ai venit, primăvară!

Want your business to be the top-listed Clinic in Chisinau?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Îngrijiri Paliative - Hospice Angelus Moldova

Location

Telephone

Website

Address


Str. Alexandru Cel Bun 40/1
Chisinau
2009

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Other Chisinau clinics (show all)
Renastere - Центр аппаратной косметологии Renastere - Центр аппаратной косметологии
Bul. Decebal 23/2
Chisinau, 2062

Центр аппаратной косметологии при медицинском центре "Renastere" Врачи первой категории разработают индивидуальную программу похудения.

Iurie Malai⋆Psiholog Iurie Malai⋆Psiholog
Republica Moldova
Chisinau

Servicii psihologice

Centrul de Diagnostic German Centrul de Diagnostic German
Bd. Constantin Negruzzi, 4/2
Chisinau, 2001

Adresa: Chişinău, bd. Negruzzi, 4/2 Telefon de contact: +373 22 840000 www.german-diagnostic.md CDG - Lider pe piaţa serviciilor medicale de diagnostic din Republica Moldova!

IMSP Institutul de Cardiologie IMSP Institutul de Cardiologie
Str. N. Testemiţanu, 29/1
Chisinau, MD-2025

Cardiologie și Cardiochirurgie Medpark Cardiologie și Cardiochirurgie Medpark
Str. Andrei Doga 24
Chisinau, MD 2024

Psiholog Psihoterapie Hipnoterapie Psiholog Psihoterapie Hipnoterapie
Sos.Hincesti Nr.43
Chisinau, MD-2021

Lorina Buga - Psiholog cu studii franceze (Universitatea Paris 8). Oferă servicii de consiliere psihologica si psihoterapie

Psiholog practician Psiholog practician
P,ZADNIPRU 4/2 APAR 102
Chisinau, 2044

Doctor Dog - доступная  стерилизация Doctor Dog - доступная стерилизация
Chisinau

Мы хотим сделать стерилизацию доступной для населения,и тем самым сократить количество бездомных животных.

Sanatate din Altai Sanatate din Altai
Str. Academician Sergiu Rădăuțanu 9
Chisinau, MD-2045

Ginecologul tău Dr. Irina Tripac-Iacovlev Ginecologul tău Dr. Irina Tripac-Iacovlev
Chisinau

Întreabă online medic ginecolog Tripac Irina si va raspunde la mesajele tale Aici puteți posta GRATUIT întrebările in domeniul GINECOLOGIE.

Marcel Stropsa Personal Trainer Marcel Stropsa Personal Trainer
Moscovei 11/5
Chisinau

MOTTO: THE BEST OR NOTHING!

Centrul Medical Medi Partner Centrul Medical Medi Partner
Bd. Moscovei 15/7
Chisinau

Misiunea noastra este de a imbunatati si de a contribui la starea de sanatate a pacientilor nostri! ,,MEDI PARTNER" in parteneriat cu ,,Synevo".