Dr. Noor Aishah Rosli Psychologist IN COURT

Dr. Noor Aishah Rosli  Psychologist IN COURT Founder CPC International Sdn. Bhd

Expert Witness in Civil & Syariah Courts
Clinical Pyschologist,
Counselling Psychologist,
Registered Counselor (KB05621),

11/10/2025
10/10/2025
EXHAUSTED. Dari pukul 11-5.15pm dalam kandang saksi. Esok sambung lagi. Nak tidur awal malam ni. Nite.
10/01/2023

EXHAUSTED.
Dari pukul 11-5.15pm dalam kandang saksi. Esok sambung lagi. Nak tidur awal malam ni. Nite.

Dah nak masuk court next week. Malam ni meeting lagi dengan lawyer til 11pm. Dah malam gini, otak pun dah letih. Mata p*...
07/01/2023

Dah nak masuk court next week. Malam ni meeting lagi dengan lawyer til 11pm. Dah malam gini, otak pun dah letih. Mata p**ak dah pejam walaupun terbuka🤪🤪🤪. Tapi kena perah otak jugalah...Esok petang sambung lagi meeting.

17/10/2022

2 kes kendalian saya menang dimahkamah
🧑‍⚖️👩‍⚖️.

Saya baru diupdate oleh 2 orang klien saya - sorang di utara dan sorang lagi di KL. 2 kes adalah berkaitan dengan hak penjagaan anak.

Kes 1 - hak penjagaan anak diberikan kepada ayah@ klien saya.

Kes 2 - hak penjagaan anak diberikan kepada datuk & nenek sebelah ibu @ klien saya.

Kes 1 melibatkan mahkamah syariah dan Kes 2 melibatkan mahkamah tinggi.

Saya mengendalikan Kes 1 sejak tahun 2019 yang lalu, manakala Kes 2 p**a sejak tahun 2018. Lamakan...bukan kerja senang bila berurusan dengan court case ni.

Apapun sebelum saya ambil court case, saya akan dengar dulu isu yang berlaku. Saya akan buat penilaian awal berdasarkan faktor psikologi. Saya akan "serahkan" anak tersebut kepada ibu atau ayah atau datuk nenek yang layak (diukur daripada sudut psikologi anak) untuk menjaga anak ini dengan baik.

Apapun saya rasa happy hakim sangat bertimbang rasa dan telah membuat keputusan yang tepat untuk kebaikan anak ini🥰🥰




Kepakaran kami di CPC adalah membantu ibu ayah yang risau dan tertekan dengan keadaan otak/pemikiran,emosi dan perangai anak yang tidak seperti kebanyakan kanak² lain dengan ujian psikologi supaya anak anda dapat diberikan diagnosis dan rawatan yang TEPAT dan akhirnya mampu mengubah hidup anda sekeluarga)
Boleh whatsapp 01159787958/0172525696 untuk slot appointment🌹
www.cpcinternational.org

Address

Bangi
43650

Opening Hours

Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00
Sunday 09:00 - 17:00

Telephone

+60172525696

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Dr. Noor Aishah Rosli Psychologist IN COURT posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
Share on Pinterest Share on Reddit Share via Email
Share on WhatsApp Share on Instagram Share on Telegram

Category