01/11/2024
Kami membawakan anda kepakaran tanah air kami untuk dicuba dan kami telah menjimatkan semua kos supaya semua orang boleh mencuba kepakaran tanah air mereka:
1. Keistimewaan longan Huong Chi Hung Yen menepati piawaian VietGap, daripada air pengairan kepada tumbuhan, baja kepada tumbuhan, segala yang disembur pada daun mesti memastikan keselamatan
2. Sebelum dimasukkan ke dalam pengeluaran, kulit longan diudara dengan ozon untuk membersihkan label bagi mengelakkan organisma melekat padanya kerana semasa mengupas longan, saya menggunakan tangan untuk menyentuh kulit longan dan kemudian menyentuh pulpa longan. Jika longan tidak bersih, produk siap tidak akan berkilat dan cantik seperti ini.
3. Biji teratai yang disertakan juga besar, biji teratai jenis 1 berbentuk bulat, meninggalkan teras teratai yang pahit dan kering (biji teratai yang patah dan sayap naga yang patah akan disingkirkan).
4. Kupas dalam bilik berhawa dingin untuk mengelak daripada menarik haiwan seperti lalat dan lebah
5. Longan dikeringkan dalam ketuhar elektrik selama lebih daripada 20 jam. Selepas produk selesai, anda perlu memilih label berkualiti rendah untuk dibuang. Di tempat lain, mereka memilih label rawak untuk dikupas di halaman, kering dengan arang atau dapur kayu, dan itulah sebabnya kita boleh mencapai OCOP 4 BINTANG untuk mengeksport ke luar negara?
So kalau korang cuba, tak rasa korang akan kecewa ❤