European Clinic Lab

Analiza ne lëmin e biokimisë,hematologjisë,endokrinologjisë,onkologjisë,seriologjis etj, ku çdo gjë kryhet mbrenda ditës.

European Clinic Kosova

Sistemi riprodhues femëror në tërësinë e vet përmbush shumë funksione.

Prodhon qelizën vezë të nevojshme për riprodhim, të quajtur ova ose oocyt. Kjo vezë transportohet për t’u fertilizuar nga një spermatoizoid në tubat e fallopit dhe më pas kalohet për implantim në mitër.

📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Çfarë është hormoni i FSH?
Është një hormon thelbësor që është e rëndësishme për gratë dhe burrat që të jenë në gjendje të kenë fëmijë. Pacientët tanë që duan të kenë fëmijë duhet të dinë se çfarë është niveli i hormoneve të FSH-së dhe duhet të jetë në gjendje të kryejë testet e gjakut para dhe pas vizitës në klinikë.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Mic Sokoli 21 ; Rr. Washington
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Një abort spontan mund të ndodhë gjatë 3 muajvë të parë të shtatzanisë. Ky abort ndodh në rreth 1/3 e shtatzanive dhe mund të shfaqë shenjat të ndryshme.

📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

#mëpakkripë

European Clinic Kosova

Ovulimi faza e ciklit menstrual kur qeliza vezore e pjekur lirohet nga sipërfaqja e një prej vezoreve.

Dieta sipas grupit të gjakut

Të ushqyerit sipas grupit të gjakut do të thotë ti japësh organizmit gjithçka që i nevojitet pa e ngacmuar me produkte ndaj të cilave mund të jetë intolerant

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Mic Sokoli 21 ; Rr. Washington
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Pas 8 vitesh sterilitet, më në fund në krahët e Znj. Kumrije, ky takim që kishte zgjatur gati sa një përjetësi🤗🥰🥰.

Mrekullia fillon këtu, European Clinic🏨

Çdo person ka rreziqe të ndryshme të sëmundjeve bazuar në gjenezë dhe histori të tjera shëndetësore, prandaj rekomandojm çdo individ për një Check Up rutinor vjetor.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Mic Sokoli 21 ; Rr. Washington
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Qumështi i gjirit është burimi më i mirë i të ushqyerit për fëmijën tuaj. Ai përmban pikërisht atë që fëmija juaj ka nevojë për ushqyes, energji dhe antitrupa kundër sëmundjeve.
Ju këshillojmë të bëni masazh të lehtë gjirit për të stimuluar refleksen e prurjes së gjirit.

📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Një ditë e zakonshme 😍😍 #laboratory #biochemistry #work #pleasure

European Clinic Kosova

Ai momenti i mrekullueshëm kur mban në krah një copë të jetës tënde që e ke pritur me padurim.
Pas dy aborteve në muajin e 4-të dhe tjetra në muajin e 3-të të shtatzanisë. Liridona erdhi në Spitalin tonë me ndjenja të përziera dhe me shpresa gati të humbura. Mrekullia ndodhi përsëri këtë herë e sukseshme, e urojmë Liridonen për lindjen e Dardanit dhe të ketë fatin e gjithë botës ! Urime Liridonë!!!!
Mrekullia fillon këtu !!! European Clinic !

📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

youtube.com

Biology: Cell Structure I Nucleus Medical Media

Biokimia dega e shkencës që merret me proceset kimike dhe fiziko-kimike dhe substancat që ndodhin brenda organizmave të gjallë.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Mic Sokoli 21 ; Rr. Washington
📞 +38344906585 ; +38344236437

This animation by Nucleus shows you the function of plant and animal cells for middle school and high school biology, including organelles like the nucleus, ...

European Clinic Kosova

Cfare jane polipet e mitrës dhe si bëhet mënjanimi i tyre?

European Clinic model I ri I shërbimit mjekësor.
📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Urime 8 Marsi gjithë grave dhe vajzave të Botës, të kenë Fat e Gëzim gjatë gjithë jetës

European Clinic Kosova

Kolposkopia është një procedurë e egzaminimit të qafës së mitrës, vaginës dhe vulves, nëpemjet një instrumenti të quajtur Kolposkop

European Clinic model I ri I shërbimit mjekësor.
📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020

Autolyzer Dialab

Autolyzer Dialab, prodhimi i fundit i cili punon me parametrat biokimik arriti në European Clinic Lab aty ku cilsia është e garantuar.

Faleminderit Xhelal Demiri, Kadri Ilazi dhe Stafit të BioLab shpk për punën e tyre profesionale.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Mic Sokoli 21 ; Rr. Washington
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Dr. Aida Kumnova nga European Clinic ishte prezente gjatë hapjes solemne të partnrit tonë në lëmin e gjenetikës, të vetmin në ballkan "Gene Planet" në Kroaci i cili është laborator i specializuar për NIFTY test cili shqyrton rrezikun e ekzistencës të sindromit Down dhe anomalitë tjera kromozomale të fetusit.

Helicobacter pylori IgG dhe IgA

Helicobacter pylori është një mikroorganizëm i cili gjendet kudo dhe është prezent në afro 50% të popullsisë globale. Infeksioni kronik me Helicobacter pylori shkakton ndryshime atrofike dhe metaplastike në lukth, si dhe prania e tij lidhet me paraqitjen e ulçerës peptike ( I thatit në lukth apo në zorrën dymbëdhjetgishtore).

🧪🦠Tek European Clinic Lab bëhet marrja e rezultateve brenda ditës!
✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Mic Sokoli 21 ; Rr. Washington
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Nëse nuk po keni sukses të mbeteni shtatzënë, ju ftojm të konsultoheni me mjekun tonë specialist në European Clinic.

European Clinic model I ri I shërbimit mjekësor.
📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Stafi I European Clinic Lab ju uron festën e 11 të pavarësis 🎉🎉

European Clinic Kosova

Të kesh një shoqe të mirë, është si të gjesh shpirtin binjak - e rrallë dhe e çmuar!🤗🤗❤️

[02/11/19]   Dhimbja e përditshmee nyjeve, ngurtësia dhe ënjtja ndodhin për shkak të artritit reumatoid duke mos u diagnostifikuar për disa muaj ju do të shkaktoni dëm të përhershëm në trupin tuaj. Diagnostikimi I artritit reumatoid në fazat e hershme mund të parandalojë dëmtimin dhe të përmirësojë cilësinë afatgjatë të jetës.

🧪🦠Tek European Clinic Lab bëhet marrja e rezultateve mbrenda ditës!
✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Mic Sokoli 21 ; Rr. Washington
📞 +38344906585 ; +38344236437

Spitali European Clinic është e përkushtuar që të ofrojë shërbimet më të mira që ekzistojnë.
Duke qëndruar gjithmonë në hap me zhvillimet më të fundit të vitit 2019, spitali ynë është pajisur edhe me teknologjinë më bashkëkohore mjekësore utratingull GE Voluson expert, Myndray DC 70 si dhe aperatin Chorus në laborator për diagnostifikim e sëmundjeve të ndryshme.
European Clinic model I ri I shërbimit mjekësor.
✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Mirë se erdhët në mesin tonë ❤️❤️❤️🤗

#europeanclinicfamily

Shenjat e para të sëmundjes më së shpeshti janë të dallueshme, vetëm që është shumë me rëndësi të dini se ndaj çka je duhet të tregoni kujdes. Foto e huazuar

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Vizita si këto janë vlërsimi më i mirë për përkushtimin e European Clinic.🤗
Fëmijët mbesin fishekzjarret tanë që shkëqejnë më së shumti!🎉🎉🎉😇😇

European Clinic Kosova

Edhe një sukses i radhës në European Clinic.
Pas 19 vitesh me sterilitet primar dhe gati një shpres në shuarje, është i gjithë stafi i European Clinic i përkushtuar për të përmbushur misionin, pra të bëjnë të mundur që çdo grua ti gëzohet lindjes së fëmijës së saj.
Familjes Ganija i urojmë lindjen e foshnjës, jetë të gjatë dhe të lumtur! 😘😘🎉🎉

[01/19/19]   Ne shpesh dëgjojmë për elektrolitet, por çfarë saktësisht janë ato dhe si ndikojnë në shëndetin tonë?
Trupi jonë ka nevojë për elektrolite për të funksionuar. Në thelb, elektrolitet i mbajnë qelizat, indet dhe lëngjet tona aktive dhe të afta për të komunikuar brenda trupit tonë.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Doktoresha Aida Kumnova ishte e ftuar mbrëmjen e së hënës në emisionin Me Lalin në Radio Gjakovë ku biseduan për shumë çështje dhe sfidat e European Clinic Kosova

European Clinic Kosova

European Clininc Kosova - të përkushtuar ndaj shëndetit tuaj!

European Clinic Kosova

Lindja e fëmijës është padyshim një nga ngjarjet më emocionuese dhe më e bukur e jetës së një gruaje.
Lindja e fëmijës tuaj është një moment unik, ku dilema më e madhe për shumë gra shtatëzëna është të ketë lindje normale apo lindje me operacion.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

[01/09/19]   Veshkat kryejnë shumë detyra thelbësore për të na mbajtur të shëndetshëm. Puna kryesore e veshkave është eliminimi i toksinave dhe ujit të tepërt nga gjaku ynë. Ato gjithashtu ndihmojnë për kontrollimin e tensionit të gjakut, për prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut, si dhe për të mbajtur kockat tona të shëndetshme.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Në European Clinic Kosova erdhën në jetë Noar dhe Fatbardh 🎉🎉🎉.
Ju urojmë shumë fat dhe dashuri pranë prindërve të tyre.

European Clinic Kosova

Patëm privilegjin dhe kënaqësin të presim sot në vizit këngëtaren e mirënjohur Manjola Nallbani 🥰

Stafi i European Clinic Lab ju uron vitin e ri 2019 shëndet, fat dhe lumturi për familjet e juaja.

TROMBOTESTI (Koha e protrombinës & INR- së )

-Trombotesti është analizë e cila duhët të bëhet së paku një herë në muaj nga pacientët që marrin antikoagulant oral (terapi për t'hollim të gjakut)
-Në bazë të vlerës së Tromobotestit mund të përcaktohet doza e ilaqit apo terapisë.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

European Clinic ju uron festën e Krishtlindjeve.
Le të shërbejë kjo festë për më shumë paqe, bashkjetesë e harmoni që gjithë së bashku ti gëzojmë festat e njëri-tjetrit pavarsisht nga përkatësia fetare.
Gëzuar

European Clinic Kosova

10,000 likes në Facebook!🎉
Faleminderit të gjithëve që i përcjellni rrjetet tona sociale 😁

European Clinic Lab

European Clinic Kosova

Tag mikeshën ... ❤️

Spitali special për gjinekologji dhe obstetrike European Clinic Kosova

European Clinic Kosova

Sindromi premenstrual perkufizohet si një grup i simptomave që paraqesin një qrregullim ciklik psikoneuroendokrin, i cili manifestohet me simptoma emocionale, psikologjike dhe trupore, që paraqiten në pjesën e dytë të ciklit menstrual dhe zhduken pas shfaqjes së menstruacionit.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Urime Kosova jonë e dashtun 🇦🇱️🇽🇰💪👐

[12/13/18]   Gjumi është një pjesë e rëndësishmë e jetës së secilit prej nesh. Së bashku me ushqimin dhe aktivitetin fizik, gjumi është njëra nga shtyllat mbi të cilat bazohet një jetë e shëndetshme dhe e lumtur.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Kosova

Jeni shtatzënë dhe po prisni festat e fundvitit. Shtatzania e kemi thënë që nuk ka pse tju pengojë të bëni një jetë normale, pra të dilni me shoqet ose me partnerin për të blerë dhuratat për njerëzit tuaj të dashur. Por kujdes mos e teproni me lëvizjet të tepërta.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Tensioni i gjakut është shtypja e gjakut në muret e enëve të gjakut (arterieve) në çdo pjesë të trupit.

Gjaku rrjedh nëpër enët e gjakut pikërisht sepse gjendet nën tension të tillë. Tensioni krijohet me punën e zemrës si pompë. Gjatë së cilës hedhje të gjakut nga zemra (sistola), tensioni rritet, kurse gjatë derdhjes së gjakut në zemër (diastola), tensioni ulet. Prandaj maten dy vlera të tensionit të gjakut, vlera e epërme (sistolike) dhe vlera e ulët (diastolike) e tensionit të gjakut.
Ndryshe sot në mjekësinë moderne hipertensioni është cilësuar edhe si vrasës i heshtur. Kjo sepse tensioni i gjakut është sëmundje e heshtur, e cila mundet që përgjatë viteve të mos tregojë asnjë shenjë. Sëmundja përkeqësohet gradualisht dhe kjo ndodh gjatë një periudhe kohore dhe jo brenda pak ditësh, prandaj është e vështirë që të kuptohet nga vetë personi që në fillim. Vetëm atëherë kur manifestohen dëmtime në zemër, në tru, në veshka apo në sy.

Simptomat:

1-Dhimbje koke,sidomos në mëngjes
2-Gumëzhitje të veshëve
3-Marramendje
4-Nga njëherë del gjak nga hundët

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Want your business to be the top-listed Clinic in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Frika nga gjilpërat
Eritrocitet
Urina
Zemra
FSH Hormoni
Tumor Markeri Ca15-3
Diabeti
Rh Faktori
PSA-Test
Grupet e gjakut
Yndyra në gjak

Location

Category

Telephone

Address


Mic Sokoli 21, Washington P.n
Gjakova
50000

Opening Hours

Monday 07:30 - 20:00
Tuesday 07:30 - 20:00
Wednesday 07:30 - 20:00
Thursday 07:30 - 20:00
Friday 07:30 - 20:00
Saturday 07:30 - 20:00
Other Hospitals in Gjakova (show all)
Oculus Optika Gojani Oculus Optika Gojani
Nëna Tereze
Gjakova, 50000

Dr.Spec Vjollca I. Gojani - Oftalmologe Ordinanca e syrit

MIM Spitali MIM Spitali
Magjistralja Gjakove - Prizren Kilometri 2
Gjakova, 50000

• Trajtimi i Prostates me LASER GreenLight XP • Thyerja e gurëve në veshka me Endoskopi StoneLight LASER • ESWL - Thyerje te gurëve me valë elektromagnetike

European Clinic Kosova European Clinic Kosova
Mic Sokoli
Gjakova, 50000

Spitali special per gjinekologji dhe obstetrike,mundesohen operime me LAPRASCOPY, HYSTEROSCOPY, LINDJE NORMALE dhe LINDJE ME OPERIM .

Dafota Dent Dafota Dent
Sadik Stavileci
Gjakova, 50000

Faqja zyrtare DafotaDent. Ordinanca filloj punën ne vitin 1986 duke u bërë ordinanca e parë private ne Gjakovë në krye me Dr.Spec. Nafi Dafota.

Ordinanca Radiologjike "Rentgeni" Ordinanca Radiologjike "Rentgeni"
Rruga Kasim Uka, 10m Afer Spitalit Te Gjakovës
Gjakova, 50000

Ordinanca Radiologjike eshte ne sherbim 24 ore, gjendet 10metra afer Spitalit Regjional te Gjakovës.

Ordinanca Specialistike,Stomatologjike "Fortesa" Ordinanca Specialistike,Stomatologjike "Fortesa"
Vellezerit Frasheri
Gjakova, 50000

Poliklinika Kujdesi Poliklinika Kujdesi
Skenderbeu 112
Gjakova, 50000

Gastroenterologji Kardiologji Gjinekologji Pediatri Neurologji Fiziatri Mjekesi familjare Sherb infermierike Barnatore Perballe stacionit policor Gjakove