Clinics in Gjakova

Find clinics in Gjakova. Listings include European Clinic Kosova, European Clinic Lab, MIM Spitali, Unazat e qafes dhe shpines, Dr.Lendrit Spahiu and Dr.Selajdin Boshnjaku - Ortoped/Traumatolog. Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Clinic in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.
European Clinic Kosova A European Clinic Kosova
Mic Sokoli
Gjakova, 50000

Spitali special per gjinekologji dhe obstetrike,mundesohen operime me LAPRASCOPY, HYSTEROSCOPY, LINDJE NORMALE dhe LINDJE ME OPERIM .

European Clinic Lab B European Clinic Lab
Mic Sokoli 21, Washington P.n
Gjakova, 50000

Analiza ne lëmin e biokimisë,hematologjisë,endokrinologjisë,onkologjisë,seriologjis etj, ku çdo gjë kryhet mbrenda ditës.

MIM Spitali C MIM Spitali
Magjistralja Gjakove - Prizren Kilometri 2
Gjakova, 50000

• Trajtimi i Prostates me LASER GreenLight XP • Thyerja e gurëve në veshka me Endoskopi StoneLight LASER • ESWL - Thyerje te gurëve me valë elektromagnetike

Unazat e qafes dhe shpines D Unazat e qafes dhe shpines
Rruga Uck , Pika E Zeze
Gjakova, 50000

Unazat e qafes dhe shpines

Dr.Lendrit Spahiu E Dr.Lendrit Spahiu
Rruga:Gjergj Sokoli Nr. 61/2
Gjakova, 50000

Dr.Selajdin Boshnjaku - Ortoped/Traumatolog F Dr.Selajdin Boshnjaku - Ortoped/Traumatolog
Rr Vashingtoni 18
Gjakova, 50000

Ordinanca specialistike "Shkumbini SB" ofron të gjitha shërbimet Ortopedike/Traumatologjike, nën drejtimin e Dr.spec. Selajdin Boshnjaku.

Poliklinika Kujdesi G Poliklinika Kujdesi
Skenderbeu 112
Gjakova, 50000

Gastroenterologji Kardiologji Gjinekologji Pediatri Neurologji Fiziatri Mjekesi familjare Sherb infermierike Barnatore Perballe stacionit policor Gjakove

Klinika per semundjet  e hundes, fytit dhe vesh*t  - Bardhimed ne Gjakove. H Klinika per semundjet e hundes, fytit dhe vesh*t - Bardhimed ne Gjakove.
Bujar Roka Pn. (banesat E Reja Te Dugagjinit)
Gjakova, 50000

Te dielave nuk punohet!

Barnatore "Kujdesi" I Barnatore "Kujdesi"
Skenderbeu 112
Gjakova, 50000

Gjindemi perballe Stacionit Policor ne Gjakove prane "Poliklinikes Kujdesi"

Aqua Pharm J Aqua Pharm
Skenderbeu
Gjakova, 50000

AquaPharm është një farmaci e mirënjohur, e vendosura në qendër të qytetit të Gjakovës. Ofron zgjidhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse të produkteve farmaceutike dhe kozmetike.

Mikrolab- Dr. Aferdita Bicurri K Mikrolab- Dr. Aferdita Bicurri
Rruga "Dëshmorët E Lirisë"
Gjakova, 50000

Laboratori Mikrobiologjik - Gjakove

Ordinanca "ENT MED" Otorinolaringologji L Ordinanca "ENT MED" Otorinolaringologji
Marije Shllaku 21
Gjakova, 50000

Ordinanca per veshë,hundë dhe fyt "ENT MED" Doktor specialist: Ilir T. Efendija Gjakove / Kosove 50000 Rruga: Marije Shllaku 21 044-122-442 , 049-122-442

Oculus Optika Gojani M Oculus Optika Gojani
Nëna Tereze
Gjakova, 50000

Dr.Spec Vjollca I. Gojani - Oftalmologe Ordinanca e syrit

Ordinanca Neuropsikiatrike TRURI N Ordinanca Neuropsikiatrike TRURI
Rruga Kasim Uka (afer Spitalit)
Gjakova, 500000

Dr.Agron Këpuska (afër spitalit) Gjakovë [email protected] +377 44 188 080

Ordinanca Radiologjike "Rentgeni" O Ordinanca Radiologjike "Rentgeni"
Rruga Kasim Uka, 10m Afer Spitalit Te Gjakovës
Gjakova, 50000

Ordinanca Radiologjike eshte ne sherbim 24 ore, gjendet 10metra afer Spitalit Regjional te Gjakovës.

Blendi-Pharm P Blendi-Pharm
Skenderbeu
Gjakova, 50000

Pharmacy

OSNI " INFERMIERIA" SH.P.K Q OSNI " INFERMIERIA" SH.P.K
Rruga Mazllom Lakuci
Gjakova, 50000

Ordinanca jone me staf profesional , ofron keto sherbime specialistike dhe te mesme mjeksore, NEURO-INTERNISTIKE, INFUZIONE, KATETERIZIME , EKG , EEG, etj

PROF.DR.TALAT PALLASKA R PROF.DR.TALAT PALLASKA
Rr.Bujar Roka
Gjakova, KOSOVE

Talat Pallaska, (lindur më 1930 në Gjakovë-vdiç ne Prishtine,me 25.05.2011, Kosovë) i specializuar për sëmundjet e veshëve, hundës dhe fytit.

Ordinanca stomatologjike "fortesa" S Ordinanca stomatologjike "fortesa"
Vellezerit Frasheri
Gjakova, 50000

Dr.Halil Rexha dhe Dr.Fortesa Rexha Roka