Ordinanca "ENT MED" Otorinolaringologji

Ordinanca per veshë,hundë dhe fyt "ENT MED" Doktor specialist: Ilir T. Efendija Gjakove / Kosove 50000 Rruga: Marije Shllaku 21 044-122-442 , 049-122-442

Ordinanca "ENT MED" Otorinolaringologji

Ordinanca "ENT MED" Otorinolaringologji

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED". në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED". në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Ordinanca për Veshë, Hundë dhe Fyt "ENT MED" në Gjakovë
Ju mirëpret Otorinolaringologu Specialist- Ilir Efendija.
Për më shumë informacione kontaktoni në numrat 044-122-442 dhe 049-122-442.

Want your business to be the top-listed Clinic in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Marije Shllaku 21
Gjakova
50000
Other Doctors in Gjakova (show all)
Mikrolab- Dr. Aferdita Bicurri Mikrolab- Dr. Aferdita Bicurri
Rruga "Dëshmorët E Lirisë"
Gjakova, 50000

Laboratori Mikrobiologjik - Gjakove

PROF.DR.TALAT PALLASKA PROF.DR.TALAT PALLASKA
Rr.Bujar Roka
Gjakova, KOSOVE

Talat Pallaska, (lindur më 1930 në Gjakovë-vdiç ne Prishtine,me 25.05.2011, Kosovë) i specializuar për sëmundjet e veshëve, hundës dhe fytit.

Ordinanca stomatologjike "fortesa" Ordinanca stomatologjike "fortesa"
Vellezerit Frasheri
Gjakova, 50000

Dr.Halil Rexha dhe Dr.Fortesa Rexha Roka

Dentalgia Dentalgia
Bardhyl Çaushi 110/1
Gjakova, 50000

Dr. Albert Parashumti & Dr. Arijeta Parashumti