Unazat e qafes dhe shpines

Unazat e qafes dhe shpines

Unazat e qafes dhe shpines

Unazat e qafes dhe shpines

Mjekimi i unazave te qafes suaj tek ne behet me duar, pa dhimbje dhe pa efekte anesore! Adresa:"Pika e zeze" Gjakove. Tel:044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne i mjekojme unazat e shpines suaj duke i rikthyer perseri ne vendin e duhur! Kjo behet me duar, pa dhimbje dhe pa efekte anesore. Adresa:Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines " te vendi Pika e zeze Gjakove. Tel:044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Sistemi nervor dhe shtylla e juaj kurrizore mund te funksion perseri ne qofte se vini per vizit per ti rregulluar unazat e qafes dhe shpines suaj tek: Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne i trajtojme dhe i sherojme problemet ne shtyllen tuaj kurrizore duke i rikthyer perseri ne vendin e duhur unazat e shpines suaj. Trajtimi behet me duar, pa dhimbje dhe efekte anesore. Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove. Numri i telefonit: 044616723.

Ordinanca: "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove. Tel:044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Deformimet profesionale ose aksidentale mund ti rregulloni tek ne: Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Unazat e qafes dhe shpines dhe sistemi nervor kane rendesi jetike per organet e tjera te organizmit! Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne jemi ne sherbim te shendetit tuaj. Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Rr. Likova PN Gjakove. Numri i mobilit 044616723.

Keni dhimbje koke, marrjemendje, dobesim te syve, ushtim ne vesh, probleme me te gelltiturit etj. Keto jan shqetesimet kur te keni probleme me unazat e qafes. Ejani tek ne per mjekimin e qafes suaj: Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove. Tel:044616723.

Perkujdesi per shtyllen tuaj kurrizore duke u vizituar tek: Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove. Tel:044616723.

Problemet ne shtullen tuaj kurrizore mund te eliminohen ne rast qe vini per tu mjekuar tek ne. Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove. Tel: 044616723

Unazat e qafes dhe shpines

Dhimbjeve te fundit te shpines mund te ju vie fundi ne rast qe vendosni ne favorin tuaj duke u vizituar tek ne: Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " tek vendi "Pika e Zeze" Gjakove. 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Mosha dhe gjinia nuk na pengon qe te ju ofrojme mjekimin per unazat e qafes ose shpines suaj. Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " tek vendi "Pika e Zeze" Gjakove. 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne i trajtojme dhe i sherojme problemet ne shtyllen tuaj kurrizore duke i rikthyer perseri ne vendin e duhur unazat e shpines suaj. Trajtimi behet me duar, pa dhimbje dhe efekte anesore. Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove. Numri i telefonit: 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

NUK ESHTE NJEJTE APO JO!? Ne qofte se na vizitoni do te perpiqemi qe unazat e qafes dhe shpines suaj ti vendosim ne menyren e rregullt! Ordinanca: "Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove. Tel: 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Keni probleme me unazat e shpines!? Ose me fryrjen e diskut!? Ose me pickimin e nervit!? Dhimbje dhe mpirjen e kembes!? Eja tek ne per mjekimin tuaj. Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Keni ndonjeren nga keto probleme!? Ejani te ju mjekojm. Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Pika e zeze, Gjakove. Tel: 044616723.

youtube.com

Unazat e qafes dhe shpines

Klinika "Unazat e qafes dhe shpines" tek vendi "Pika e zeze" ( afer restorant Kalaja ) Gjakove. Nr. i telefonit: 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Kemi rregullu edhe kesi lloj problemesh ne kulonen kurrizore! Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Keshille per juve: Ecni drejt dhe mos e shiqoni dyshymen sepse ky stil i te ecurit do ju shkakton probleme tek unazat e qafes dhe shpines suaj! Po ne qofte se problemi eshte bere ejani tek ne qe ti rivendosim unazat e qafes dhe shpines suaj ne vendin e duhur dhe pastaj ndryshoni stilin e te ecurit tuaj!

Unazat e qafes dhe shpines

Ne punojme qe edhe unazat e qafes dhe shpines suaj te duken keshtu! Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove. Mob: 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Mjekimi i unazave te qafes suaj tek ne behet me duar, pa dhimbje dhe pa efekte anesore! Adresa:"Pika e zeze" Gjakove. Tel:044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Rregullimin e unazave te trupit tuaj do te gjeni tek: Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne mund te ju mjekojme nga problemet ne unazat e qafes dhe shpines!

Unazat e qafes dhe shpines

Anatomija e qafes dhe shpines suaj! Oridnanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Keni ndonjeren nga keto probleme!? Ejani te ju mjekojm. Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Pika e zeze, Gjakove. Tel: 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Sistemi nervor dhe shtylla e juaj kurrizore mund te funksion perseri ne qofte se vini per vizit per ti rregulluar unazat e qafes dhe shpines suaj tek: Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Trajtimi qe ne ju bejme eshte pa dhimbje, i natyreshem dhe pa pasoja anesore! Gjithqka qe ju humbni eshte dhimbja ndersa fitoni sherimin! Adresa: "Pika e zeze" Gjakove. Tel:044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne mundemi te ju mjekojme nga problemet ne unazat e qafes suaj. Trajtimi behet me duar, pa dhimbje dhe efekte anesore. Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne do te ju rikthejm ne shendet te mire duke i rikthyer perseri ne vendin e meparshem te unazave te qafes dhe shpines suaj. Privilegj dhe kenaqesi ne sherbimin tuaj: Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Aksidentet e trafikut me siguri do ta lendojn shtyllen tuaj kurrizore! Prandaj ejani te ju mjekojm dhe ti sjellim perseri unazat e qafes dhe shpines suaj ne normalitet! Ordinanca: "Unazat e qafes dhe shpines" ne Gjakove. Tel: 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Shume te respektuar pacient dhe miq! Mjeku dhe miku i juaj ju uron festat e fundvitit me urimin qe vitin qe vjen ju te gezoni shendet, lumturi dhe begati ne familjet tuaj! GEZUAR 2019!

Unazat e qafes dhe shpines

Mjekimi i unazave te qafes dhe shpines suaj per ne eshte detyre dhe kenaqesi! Ordinanca: "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove. 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Trajtimi tek ne behet me duar, pa dhimbje dhe pa efekte anesore. Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne i mjekojme unazat e shpines suaj duke i rikthyer perseri ne vendin e duhur! Kjo behet me duar, pa dhimbje dhe pa efekte anesore. Adresa:Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines " te vendi Pika e zeze Gjakove. Tel:044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Do ju sherojme nga problemet ne unazat e qafes suaj! Ordinanca: Unazat e qafes dhe shpines "Pika e Zeze" Gjakove. 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ne punojme per shendetin tuaj! Klinika "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Mpirja e kembes dhe dhimbjet jane pasoj e problemeve ne unazat e shpines suaj! Ejani tek ne qe te ju mjekojme. Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ka "smundje profesionale" te qafa e juaj qe ne mund ti rregullojme! Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Shendeti i shtylles suaj kurrizore do te pertrihet perseri ne qofte se vendosni qe te sheroheni tek ne! Ordinanca "Unazat e Qafes dhe Shpines" Pika e Zeze Gjakove. Tel 044616723.

Luna Pictures

Te nderuar pacient dhe miq sot deshta ( pak me vones ) te ju pershendes me nje keng dhe nje video nga qyteti im Gjakova! Gezuar festat!

Me shumë kënaqësi ju prezantojmë klipin e realizuar nga Luna Pictures së bashku me SH.M.U "Mazllum Këpuska" për nder të 28 Nëntorit,festës së flamurit..
Falenderojmë të gjithë bashkpunëtorët që kontribuan në këtë projekt..
Kliko HD për kualitet më të mirë!

Unazat e qafes dhe shpines

Sistemi nervor dhe shtylla e juaj kurrizore mund te funksion perseri ne qofte se vini per vizit per ti rregulluar unazat e qafes dhe shpines suaj tek: Ordinanca "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Ordinanca: "Unazat e qafes dhe shpines" ju uron pacienteve dhe gjithe shqipetareve ngado qe jane festen e perbashket - Diten e flamurit kombetar. GEZUAR!

Unazat e qafes dhe shpines

Trajtimi me duar dhe pa dhimbje! Ordinanca: "Unazat e qafes dhe shpines" Gjakove 044616723.

Unazat e qafes dhe shpines

Trajtimi per sherimin tuaj behet me duar dhe pa dhimbje. Ejani binduni dhe sherohuni tek ne: Ordinanca " Unazat e qafes dhe shpines " Gjakove 044616723.

Want your business to be the top-listed Clinic in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address

Rruga Uck , Pika E Zeze
Gjakova
50000

Opening Hours

Monday 10:00 - 18:00
Tuesday 10:00 - 18:00
Wednesday 10:00 - 18:00
Thursday 10:00 - 18:00
Friday 10:00 - 18:00
Saturday 10:00 - 18:00
Other Gjakova clinics (show all)
Poliklinika Kujdesi Poliklinika Kujdesi
Skenderbeu 112
Gjakova, 50000

Gastroenterologji Kardiologji Gjinekologji Pediatri Neurologji Fiziatri Mjekesi familjare Sherb infermierike Barnatore Perballe stacionit policor Gjakove

OSNI " INFERMIERIA" SH.P.K OSNI " INFERMIERIA" SH.P.K
Rruga Mazllom Lakuci
Gjakova, 50000

Ordinanca jone me staf profesional , ofron keto sherbime specialistike dhe te mesme mjeksore, NEURO-INTERNISTIKE, INFUZIONE, KATETERIZIME , EKG , EEG, etj

Aqua Pharm Aqua Pharm
Skenderbeu
Gjakova, 50000

AquaPharm është një farmaci e mirënjohur, e vendosura në qendër të qytetit të Gjakovës. Ofron zgjidhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse të produkteve farmaceutike dhe kozmetike.

Dr.Lendrit Spahiu Dr.Lendrit Spahiu
Rruga:Gjergj Sokoli Nr. 61/2
Gjakova, 50000

Mikrolab- Dr. Aferdita Bicurri Mikrolab- Dr. Aferdita Bicurri
Rruga "Dëshmorët E Lirisë"
Gjakova, 50000

Laboratori Mikrobiologjik - Gjakove

Klinika per semundjet  e hundes, fytit dhe vesh*t  - Bardhimed ne Gjakove. Klinika per semundjet e hundes, fytit dhe vesh*t - Bardhimed ne Gjakove.
Bujar Roka Pn. (banesat E Reja Te Dugagjinit)
Gjakova, 50000

Te dielave nuk punohet!

Barnatore "Kujdesi" Barnatore "Kujdesi"
Skenderbeu 112
Gjakova, 50000

Gjindemi perballe Stacionit Policor ne Gjakove prane "Poliklinikes Kujdesi"

MIM Spitali MIM Spitali
Magjistralja Gjakove - Prizren Kilometri 2
Gjakova, 50000

• Trajtimi i Prostates me LASER GreenLight XP • Thyerja e gurëve në veshka me Endoskopi StoneLight LASER • ESWL - Thyerje te gurëve me valë elektromagnetike

Dr.Selajdin Boshnjaku - Ortoped/Traumatolog Dr.Selajdin Boshnjaku - Ortoped/Traumatolog
Rr Vashingtoni 18
Gjakova, 50000

Ordinanca specialistike "Shkumbini SB" ofron të gjitha shërbimet Ortopedike/Traumatologjike, nën drejtimin e Dr.spec. Selajdin Boshnjaku.

Ordinanca Radiologjike "Rentgeni" Ordinanca Radiologjike "Rentgeni"
Rruga Kasim Uka, 10m Afer Spitalit Te Gjakovës
Gjakova, 50000

Ordinanca Radiologjike eshte ne sherbim 24 ore, gjendet 10metra afer Spitalit Regjional te Gjakovës.

European Clinic Lab European Clinic Lab
Mic Sokoli 21, Washington P.n
Gjakova, 50000

Analiza ne lëmin e biokimisë,hematologjisë,endokrinologjisë,onkologjisë,seriologjis etj, ku çdo gjë kryhet mbrenda ditës.

Ordinanca Neuropsikiatrike TRURI Ordinanca Neuropsikiatrike TRURI
Rruga Kasim Uka (afer Spitalit)
Gjakova, 500000

Dr.Agron Këpuska (afër spitalit) Gjakovë [email protected] +377 44 188 080