European Clinic Kosova

Spitali special per gjinekologji dhe obstetrike,mundesohen operime me LAPRASCOPY, HYSTEROSCOPY, LINDJE NORMALE dhe LINDJE ME OPERIM .

European Clinic Lab

FSH - gjëndër-stimulues hormon, i njohur edhe si follytropyn. Qëllimi kryesor i FSH - është për të përshpejtuar zhvillimin e follicles në vezoret e grave dhe për të marrë pjesë në formimin e estrogjenit ndërsa tek meshkujt, hormoni fillon procesin e spermatogenesis.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinic Lab

Me rastin e muajit tetor, muaji i cili i përkushtohet luftës kundër kancerit të gjirit, European Clinic Lab ofron zbritje prej 30% për tumor markerin CA15-3

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Dr.Aida Kumnova, gjinekolog/obsteter e lindur në Gjakovë. Ajo ka përfunduar Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë me sukses të lartë, gjatë kohës se studimeve u dekorua me titullin "Studente e dalluar". Specializimin e kreu po në Prishtinë dhe gjatë kësaj kohe u trajnua edhe në klinikën e Gjinekologjisë në Shkup.

Menjëherë pas specializimit filloi rrugëtimi drejt njohjeve të reja në fushën e gjinekologjisë në Europë, duke filluar nga trajnimi për hysteroscopy intervenuese i mbajtur ne Modena të Italisë nga Prof. Dr. Masimo Luerti. Më pas kreu trajnimin për Laprascopy në klinikën Univeristare Gasthuisberg,Leuven në Belgjikë, udhëhequr nga Prof.Dr. Ignace Vergote. Metodat endoscopike të aplikuara në gjinekologji janë edhe subspecialiteti i saj.
Trajnimin e radhës në Kolposcopy e përfundoi në Ascoli Piceno, Itali, të udhëhequr nga Prof.Dr. Mario Peroni.

Viteteve të fundit specializimet I ka përqëndruar në lëmin e Shëndetit Reproduktiv duke filluar në Klinikën Universitare Leuven,Belgjikë të udhëhequr nga Prof.Dr. Tomas Hodge. Pastaj më intensivisht në ,,American Hastatnesi‘’ në Stamboll,Turqi të udhehequr nga Prof.Dr. Bulen Urman!

Faza e re në rrugëtimin profesional të Dr. Aida fillon në vitin 2007, menjëherë pas specializimit, me themelimin e Ordinancës Gjinekologjike/Obstrike "Arba", në Gjakovë. Në këtë ordinancë punoi me sukses për 10 vite, kohë gjatë të cilës punoi edhe në Spitalin Regjinal në Gjakovë dhe vazhdoi me trajnime të njëpasnjëshme me qëllim të ngritjes së vazhdueshme të edukimit në lëmin e gjinekologjisë dhe obstetrikës.
Që nga viti 2007 është anëtare e ESHRE(European Society of Reproductive Technology) ,, Shoqata Europiane e Shëndetit Reproductive “, si dhe anëtare e ,,Shoqatës së Gjinekologëve /Obsteter të Kosovës” .

Sot Dr.Aida bëhet e vetmja udhëheqëse femër në këtë lami duke udhëhequr Spitalin Special për Gjinekologji dhe Obstetrikë "European Clinic",Gjakovë, i cili u themelua në vitin 2017.

European Clinic Lab

Diabeti është një gjendje shëndetësore serioze, i cili po nuk u trajtua, mund të çojë në sëmundjet e zemrës, verbëri, mosfunksionim veshkash dhe komplikime të tjera që rrezikojnë jetën.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Sot familjet Gjevukaj dhe Qoqaj u lumturuan me ardhjen e tyre.

Shëndet dhe fat në jetë për vogëlushët.

Shumë prej nënave pas lindjes kur gjenden përballë netëve të gjata pa gjumë dhe lodhjeve të tjera të ditës e dinë ketë ndjenjë.

Nëna e re Albana

Albana paciente me 8 vite sterilitet, IVF të dështuar dhe një herë shtatëzani jashtë mitre në anën e djathtë paraqitet në ,,European Clinic Kosova" dhe kërkon mjekim të fitoj epitetin e nënës.
Në muajin maj trajtohet me laprascopy dhe hysteroscopy dhe pas dy muajve ngel shtatëzan, sot i dëgjuam rrahjet e para të zemrës.
Shumë urime për Albanen.
Ju faleminderit stafit për punën e mrekullueshme.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

Çfarë duhet të dijë çdo femër për faktorin Rh

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Dhurata më e çmuar, ata që dinë vetëm të japin dashuri #baby #mothers #love #heart #new #life 🙏🙏🙏👼

Spitali special për gjinekologji dhe obstetrik "European Clinic Kosova" po pajiset me aparaturën më moderne dhe të sofistikuar të kohës në vazhdën që të sjell standartet më të larta të shëbimit në fushën e vet.
European Clinic Kosova bashk me ekipin e mjekëve të përkushtuar me një kujdes të jashtëzakonshëm për shëndetin tuajë që të ofrojmë një kujdes të individualizuar për të përmbushur nevojat e secilit pacient.

Diçka e re po vjen!

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

Testi antigjen specifik i prostatës (PSA), mat sasinë e antigjen-it specifik të prostatës në gjak.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Mirë se erdhët Leana. Brais, Xhina, Noar ❤️😍😍

Shëndet e gjithë të mirat pranë prindërve 😇😇

Pas plot 8 viteve pritje dhe trajtim me laprascopi ja arritë të sjellim në jetë voglushin Brais.
Mrekullia fillon ketu !

Të nderuar mësimdhënës të të gjitha niveleve të sistemit arsimor. Të respektuar prindër!

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, stafi i European Clinic Kosova shfrytëzon rastin që përzemërsisht t'ju uroj fillimin e këtij viti, me dëshirën më të mirë që të keni suksese të vazhdueshme dhe të pandërprera!

Një urim të veçantë e kemi për të gjithë ju që për herë të parë uleni në bankat shkollore: të keni shëndetin e mirë, të keni disiplinë të vazhdueshme dhe suksese të reja

European Clinic Lab

Edhe pse të gjitha grupet e gjakut përbëhen nga shumë elemente të njejta, ato dallojne nga njera tjetra. Në fakt, ekzistojne tetë grupe të njohura të gjakut, të cilat dallohen nga prania apo mungesa e disa antigjenve.
Video e mëposhtme paraqet ilustrativisht se cilat grupe të gjakut mund të dhurojnë apo mund të marrin nga grupe të caktuara.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Ky moment, besoj që të gjithë e keni provuar 😍😍😍😍

Menopauza

Menopauza nuk është sëmundje, e as problem mendor. Thjesht është pjesë natyrale e çdo femre që ndodh mes moshave 45 dhe 55 vjeçare.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

Për shkak të jetës dinamike, kequshqyerjes dhe mungesës së aktivitetit fizik, rritja e yndyrës në gjak është një sëmundje mjaft e shpeshtë.

Prania e yndyrave të larta në gjak shkakton forcim të arterieve deri në bllokim të tyre. Kjo e kufizon rrjedhjen normale të gjakut nëpër arterie dhe mund të çojë në probleme të tilla serioze: siç janë sulmi në zemër, ose goditjet në tru.

✅ European Clinic Lab
https://europeancliniclab.com/
Ndriçim F. Koshi
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

European Clinc Kosova i’u uron të gjithë juve të besimit islam festën e Kurban Bajramit! Urojmë që këto ditë festive ti festoni të lumtur e me begati në gjirin familjar! URIME

Me teknologjin më të sofistikuar të ultrazërit 3D/4D ku imazhet e bebit tuaj janë pothuajse reale

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

Ka diçka shumë të veçanë në shoqërinë që i njeh në fëmijëri dhe ato krijohen në momente sikur këto. Ish*t thjesht të mrekullueshëm ❤️❤️❤️

Pap-Test

Pap-Testi është një test i shpejtë dhe i thjeshtë që bëhet për të parë qelizat e qafës së mitres. Ky test mund të tregoje nëse ju keni një infeksion në qafën e mitres, qeliza jo normale apo kancer të qafës së mitres.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

Kujdesi nuk është kurrë i tepërt, sidomos kur bëhet fjalë për shëndetin.

✅ European Clinic Lab.
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Në European Clinic Kosova u gëzuam që erdhen në jetë Lumi dhe Ela 🎉🎉🎉. Ju urojmë shumë fat dhe dashuri pranë prindërve të tyre.

Në European Clinic Kosova erdhën në jetë Luani dhe Ledioni duke sjellur plot gëzim për prindërit e tyre që po i pritnin me padurim🎉🎉🎉. Shumë fat dhe dashuri.

Çdo fillim gushti shënohet Java Botërore e Ushqyerjes me Gji, një aksion madhor i cili zhvillohet çdo vit në rang botror.

Qëllimi i Javës Botërore të Ushqyerjes me Gji është nxitja dhe inkurajimi për ushqyerjen me gji të foshnjave për të përmirësuar shëndetin e tyre. Mbrojtja, promovimi dhe mbështetja e ushqyerjes me gji është një qëllim i vlefshëm, qё synon rritjen e fёmijёve tё shёndetёshёm.

Ekografia

"European Clinic “me Ultratingullin 4D të firmes GE Volluson. Një paisje e fuqishëme që ofron matje të avancuara dhe rutinore, teknika e fundit për vizitë obstetrike ku arrihen imazhe të përkryera.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

E cilësuar si jë nga çrregullimet më të zakonshme të gjakut, anemia ndodh atëherë kur ka nje numër në rënie të qelizave të kuqe.
Ajo mund të jetë e përkohshme ose afatgjatë dhe mund të varijojë nga forma të buta në të rënda mbi bazën e të cilës bëhet edhe trajtimi.

✅ European Clinic Lab.
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Roli i partnerit gjatë shtatzanisë

Bashkëshorti luan një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm jo vetëm gjatë shtatzanisë por edhe pas sajë.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Sot është Dita Botërore e Embriologëve.

Një ditë për të festuar në mjekësinë riprodhuese për të gjithë shkencëtarët e dedikuar në mjekësinë riprodhuese ku kjo ditë u zgjodh per tu shënuar sepse është edhe ditëlindja e Louise Brown.

European Clinic Kosova dëshiron të ju dedikoj këtë ditë të veçantë për të njohur ekipin e embriologut,që punon në prapa skenë për të ndihmuar shumë çifte të bëhen prindër. Një dedikim të veçant për embriologen tonë Alisa që ndodhet për trajnim në Stamboll bashkë me shumë koleg emriolog nga e gjithë bota. #embryology #embryologists #day

European Clinic Lab

Leukocitet janë qeliza të bardha të gjakut, të cilët janë pa ngjyrë por nën mikroskop duken me ngjyrë të bardhë e çelur, dhe kanë madhësi dhe forma të ndryshme.

✅ European Clinic Lab.
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Sukseset e stafit të "European Clinic" nuk kanë te ndalur, së fundmi një trajnim po vazhdon në spitalin "Amerikan Hastanesi" në qytetin e Stambollit, në lëminë e Reproduksionit Human dhe Embriologjisë.

Rrugëtimin eavancimit profesional po e vazhdojnë Alisa dhe Ardiana, nën udhëheqjen e embriologes së mirnjohur Basak Ballaban, që është njëra ndër embriologet më të njohura në Turqi si dhe udhëheqëse e Shoqatës Europeane të Reproduksionit Human dhe Embriologjisë ESHRE ne divisonin e Embriologjisë. Një rrugëtim I filluar në vitin 2016 që përmban në vete shumë sfida shkencore dhe profesionale që në fund përfundoi me suksese të larta.
Një falenderim i veçant është për "Amerikan Hastatnesi" për mikpritjen nga kolegët dhe ekspertët e këtij spitali.

European Clinic Lab

Frutat dhe roli i tyre

Molla
Molla është një nga frutat që ndihmon ata që kanë probleme me tretjen e ushqimit. Këshillohet ngrënia e një kokrre molle 3 herë në ditë para buke, për 5 ditë me radhë.
Të hash 2 kokrra mollë në ditë, pengon infarktin e miokardit dhe gëlqerosjen e enëve të gjakut. Gjithashtu konsumimi i këtij fruti ndihmon ata persona që vuajnë nga tensioni i lartë i gjakut si dhe të gjithë ata qëvuajnë nga sëmundja e migrenës. Ky frut është shumë i mirë për ndalimin e dhimbjeve të saj. Nëse i sëmuri sulmohet nga krizat e migrenës, duhet të konsumojë patjetër një kokërr mollë.
Për shkak se përmban substanca të shumta minerale, këshillohet kundër inflamacionit të zorrës, reumatizmës dhe gurëve në veshka. Një mollë e ngrënë në mëngjes, ndikon mirë në pastrimin e dhëmbëve dhe eliminon thartirën e tepërt në gjak.

Endometrioza

Shtresa që vesh zgavrën e mitrës quhet endometër dhe është përgjegjëse për menstruacionet dhe implantimin e embrionit. Kjo shtresë është e ndërtuar nga qeliza endometriale.
Endometrioza është një sëmundje kronike e cila prek numër të madh të grave. Kjo sëmundje përcillet me dhimbje sepse indet të cilat ndodhen brenda në mitër ose në Endometër duke u rritur dalin jashtë mitrës.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
Aida Kumnova
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

Laboratori European Clinic lab punon me teknologjinë dhe metodat më të fundit. Ku janë instaluar aparatura me te sfoistikuara prodhime të kompanive Siemens, Biomerieux dhe të tjera, që janë më të njohurat në fushën e ekzaminimeve laboratorike.
European Clinic Lab vazhdon të mbetet simbol i cilësis dhe korrektësis.

Një ndjenjë e mrekullueshme 😍😍

European Clinic Lab

Shqetësimet alergjike që prezantohen më shpesh nga ushqimet janë ato që shfaqen në lëkurë, po ashtu mund të jetë e shoqëruar me ënjtje të buzëve dhe palebrave, edhe në një formë të tillë që deformon komplet pamjen e personit të prekur

✅ European Clinic Lab.
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Kujdesuni për lëkurën gjatë verës, shtatzënia mund ta bëjë lëkurën shumë të ndjeshme. Sigurohuni që qëndrimi në diell të jetë i kufizuar. Sa herë dilni aplikoni krem mbrojtës për tu mbrojtur nga dielli. Mos harroni të vini syze dielli, një kapele me strehë të gjerë apo shall mund të përdoret gjithashtu për t’u ruajtur nga rrezet e diellit.
European Clinic Kosova ju uron verë të mbarë ❤️❤️

Aida Kumnova
European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

European Clinic Lab

Përdorimi i pakujdesshëm i antibiotikëve dhe lufta kundër antibiotiko-rezistencës është një shqetësim botëror.
Të dhënat tregojnë se në Europë rreth 25.000 pacientë vdesin çdo vit si pasojë e infeksioneve, të cilët nuk mund të trajtohen me antibiotikë për faktin e rezistencës së krijuar ndaj tyre.

✅ European Clinic Lab.
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Spitali Special Gjinekologjik dhe Obstetrik European Clinic Kosova është duke u shndërruar në një model të ri të shërbimit mjekësor, modern e bashkëkohor.

Ky spital ofron një gamë të gjerë shërbimesh ndaj pacientëve, cilësi të lartë, si dhe pajisje mjekësore diagnostifikuese dhe kuruese të teknologjisë më të avancuar.

Kërthiza tek foshnjet

Pas lindjes së fëmijës në trupin e tij ngelet një pjesë(disa cm) nga kordoni ombelikal që e ka mbajtur atë lidhur me nënën. Gjatë ditëve pas lindjes ai fillon të thahet deri në një rënie spontane. Deri në këtë moment ai duhet të mjekohet vazhdimisht dhe të mbahet thatë në mënyrë që të favorizohet tharja dhe për pasojë rënia. Pak skuqje e kërthizës së të porsalindurit është normale, por një kërthizë e acaruar është një shqetësim shumë i madh për prindërit e rinj.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678
Shpërndajeni këtë me një nënë të re

European Clinic Lab

Bilirubina është produkt i metabolizmit të hemit të hemoglobinës. Eritrocitet pas rreth 120 ditë jetë shkatërrohen në sistemin retikuloendotelial, respektivisht në shpretkë. Hemi i liruar me zbërthimin e hemoglobinës shndërrohet në bilirubinë

✅ European Clinic Lab.
📍 Rr. Washington ; Rr. Mic Sokoli 21
📞 +38344906585 ; +38344236437

Largimi i mitrës me rrugë vaginale, momente gjatë punës në sallë në ambiente të European Clinin Kosova.

A e dini pse mjekët veshin ngjyrë blu në sallat e operacionit?

Ngjyra e bardhë e pastër dhe e papërlyer mund të verbojë kirurgët për disa momente nëse ata e zhvendosin shikimin e tyre nga ngjyra e errët e gjakut në drejtim të kolegëve të tyre.

Arsyeja është se ngjyra blu është e kundërta e ngjyrës së kuqe në spektrin e dritës vizuale dhe gjatë operacionit një kirurg është pothuajse i përqëndruar në ngjyrën e kuqe.
Për këtë arsye, këto ngjyra të rrobave ndihmojnë për të përmirësuar mprehtësinë vizuale të një kirurgu si dhe i ndihmon që ata t’i kushtojnë vëmendje nuancave të anatomisë së njeriut në mënyrë që të mos ketë gabime gjatë operacionit.

European Clinic Kosova Rr. Mic Sokoli 21
www.europeanclinic-ks.com
☎ +383 44 216 020
☎ +383 44 798 678

Want your business to be the top-listed Clinic in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Nëna e re Albana
Menopauza
Pap-Test
Ekografia
Roli i partnerit gjatë shtatzanisë
Endometrioza
Kërthiza tek foshnjet
Udhëtimi me Aeroplan gjatë Shtatzanisë
Si ndikon britma tek fëmijët?
Puna gjatë Shtatëzanis
Heqja e kisteve

Location

Category

Telephone

Address


Mic Sokoli
Gjakova
50000
Other Hospitals in Gjakova (show all)
Oculus Optika Gojani Oculus Optika Gojani
Nëna Tereze
Gjakova, 50000

Dr.Spec Vjollca I. Gojani - Oftalmologe Ordinanca e syrit

European Clinic Lab European Clinic Lab
Mic Sokoli 21, Washington P.n
Gjakova, 50000

Analiza ne lëmin e biokimisë,hematologjisë,endokrinologjisë,onkologjisë,seriologjis etj, ku çdo gjë kryhet mbrenda ditës.

Ordinanca Specialistike,Stomatologjike "Fortesa" Ordinanca Specialistike,Stomatologjike "Fortesa"
Vellezerit Frasheri
Gjakova, 50000

Poliklinika Kujdesi Poliklinika Kujdesi
Skenderbeu 112
Gjakova, 50000

Gastroenterologji Kardiologji Gjinekologji Pediatri Neurologji Fiziatri Mjekesi familjare Sherb infermierike Barnatore Perballe stacionit policor Gjakove

MIM Spitali MIM Spitali
Magjistralja Gjakove - Prizren Kilometri 2
Gjakova, 50000

• Trajtimi i Prostates me LASER GreenLight XP • Thyerja e gurëve në veshka me Endoskopi StoneLight LASER • ESWL - Thyerje te gurëve me valë elektromagnetike

Dafota Dent Dafota Dent
Sadik Stavileci
Gjakova, 50000

Faqja zyrtare DafotaDent. Ordinanca filloj punën ne vitin 1986 duke u bërë ordinanca e parë private ne Gjakovë në krye me Dr.Spec. Nafi Dafota.

Ordinanca Radiologjike "Rentgeni" Ordinanca Radiologjike "Rentgeni"
Rruga Kasim Uka, 10m Afer Spitalit Te Gjakovës
Gjakova, 50000

Ordinanca Radiologjike eshte ne sherbim 24 ore, gjendet 10metra afer Spitalit Regjional te Gjakovës.