Clinics in Deçan

Find clinics in Deçan. Listings include Selamet Halilsmajli. Click on each in the list below the map for more information.

Selamet Halilsmajli A Selamet Halilsmajli
Deçan, Prejlep Rruga Kadri Latifaj Nr62////////////////Dhe Ne Prishtinë Mati1 Rruga Ndue Perlleshi Objekti Nura Group////
Deçan, 51000

Lehtësues Shpirteror, Keshillues, Psychologist, Spiritual facilitator , Counseler. In God we trust-Ne besojmë në Zot.