Clinics in Lipjan

Find clinics in Lipjan. Listings include Poliklinika ETIKA, Barnatore Bujqësore "AGROQENDRA", Ordinanca Stomatologjike "Pumi Dent", IPC, N.T.P Barnatore Bujqësore Agro-Eko and Këshilla Interesante Për Shëndetin - Melisa-B. Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Clinic in Lipjan?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Poliklinika ETIKA A Poliklinika ETIKA
Rr.Skenderbeu 14000 Lipjan
Lipjan, 14000

Barnatore Bujqësore "AGROQENDRA" B Barnatore Bujqësore "AGROQENDRA"
Skenderbeu
Lipjan, 14000

AGORQENDRA

Ordinanca Stomatologjike "Pumi Dent" C Ordinanca Stomatologjike "Pumi Dent"
Tahir Sinani
Lipjan, 14000

IPC D IPC
Av De Sainte Marguerite
Lipjan, 13009

Dyqani yne ofron keto sherbime : Shitjen Mirbajtjen e Kompjutereve Formatizimin dhe servisimin e tyre.

N.T.P Barnatore Bujqësore Agro-Eko E N.T.P Barnatore Bujqësore Agro-Eko
Banullë-Lipjan
Lipjan

N.T.P Barnatore Bujqësore "Agro-Eko"

Këshilla Interesante Për Shëndetin - Melisa-B F Këshilla Interesante Për Shëndetin - Melisa-B
RR.Lidhja E Prizrenit
Lipjan, 14000

Më e mira nga natyra vetem per shendetin tuaj,fal natyres si thesar i jetes ruajeni ate per nje te ardhme me te mire.

Përkujdesje infermierore në shtepinë Tuaj G Përkujdesje infermierore në shtepinë Tuaj
Shen Flori A 23
Lipjan, 14000

Këshilla psikologjike dhe shërbime infermierore Infermier: Besarta & Shkëlzen Arifi Kontakti : +383452452999: +38345365939

Kujdesi ne Shtepi H Kujdesi ne Shtepi
Lipjan, 10000

Ofrojme sherbime mjeksore: vizitat shtepiake mjeksore, dhenja e injeksioneve, dhenja e infuzioneve si dhe te gjitha sherbimet tjera mjeksore.