Clinics in Fushë Kosovë

Find clinics in Fushë Kosovë. Listings include Qendra Terapeutike Kroate e Mjekësisë, Hixhame, Ordinanca Stomatologjike "Albadent", Poliklinika Orofaciale - Ada Dent and Ilirident. Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Clinic in Fushë Kosovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Qendra Terapeutike Kroate e Mjekësisë A Qendra Terapeutike Kroate e Mjekësisë
Fushë Kosovë
Fushë Kosovë

Përmes fizioterapisë, akupresurës dhe masazhës Tui-na (me përvojë 25 vjeçare) trajtojmë problemet e boshtit kurrizor si shkak i aksidenteve të ndryshme në trafik si dhe me pacientët paraplegjikë. Fushë Kosovë & Istog 044 784 958 049 627 39

Hixhame B Hixhame
Rruga Jusuf Shalaku Nr,dardhisht
Fushë Kosovë, 12.000

Hixhame simbas rregullav islame

Ordinanca Stomatologjike "Albadent" C Ordinanca Stomatologjike "Albadent"
Rr."Muharrem Fejza"
Fushë Kosovë, 12000

Ndjehuni komod dhe të relaksuar në ordinancën tonë moderne, si dhe përjetoni shkathtësitë profesionale të personelit tonë...

Poliklinika Orofaciale - Ada Dent D Poliklinika Orofaciale - Ada Dent
Rruga Nënë Tereza
Fushë Kosovë, 1200

Rruga Brigada 123, Suharekë +377 44 186 763 Orari i Punës: 08:00 - 18:00 Rruga Nënë Tereza, Fushë Kosovë +38349201420 Orari i Punës: 09:30 - 19:00

Ilirident E Ilirident
Rr. Dardania 119
Fushë Kosovë, 12000

Ordinanca stomatologjike "Ilirident" Rruga Dardania, mbrapa shkollës "Mihal Grameno" - Fushë Kosovë 045 318 288