Clinics in Rahovec

Find clinics in Rahovec. Listings include Pro Vet, Ambulanca Veterinare "AV Bujar Mustafa" and Ordinanca Specialistike Urologjike Villa Eko Rahovec. Click on each in the list below the map for more information.

Pro Vet A Pro Vet
Kilometri 4te Gjakove-Prizren
Gjakova, 50000

Sherbime Veterinare

Ambulanca Veterinare "AV Bujar Mustafa" B Ambulanca Veterinare "AV Bujar Mustafa"
Xërxe
Rahovec, 23000

Kryejmë të gjitha shërbimet veterinare, si në teren ashtu edhe në ordinancë e cila gjendet në fshatin Xërxe, Rahovec, përball Kullës.

Ordinanca Specialistike Urologjike Villa Eko Rahovec C Ordinanca Specialistike Urologjike Villa Eko Rahovec
Rr.UÇK-së
Rahovec, 21000

Ordinacë që ofron shërbime shëndetësore urologjike me ekip profesional dhe me aperatura më moderne...