Clinics in Mitrovica

Find clinics in Mitrovica. Listings include NiaIl Horan., Bio Mulaku, Dental Center, Ordinanca "Physiotherapy", Ordinanca Fizioterapeutike "ProTherapy" and Aloevera. Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Clinic in Mitrovica?

Click here to claim your Sponsored Listing.
NiaIl Horan. A NiaIl Horan.
Fighter World, 49 Medowie Road, Williamtown RAAF NSW 2314, Australia
Mitrovica, 2314

Official Fanpage

Bio Mulaku B Bio Mulaku
Kosovo
Mitrovica, 40000

Kontakto Bio - Mulakun Ne nr E telefonit 0041-763-980-363

Dental Center C Dental Center
Rr. Mbretëresha Teutë, Afër Stacionit Të Autobusëve
Mitrovica, 40000

Ofrojm shërbime Stomatologjike Specialistike, Ortodonci Kirurgji Orale Trajtime konzervative dhe estetike Protetikë Pedodonci dhe preventive Paradontologji

Ordinanca "Physiotherapy" D Ordinanca "Physiotherapy"
Agim Ramadani
Mitrovica

12 vite experiencë,trajtime të suksesshme te semundjeve te qafes,krahut,shpinës(ishiasit)dhimbjeve të gjunjëve,shputës,kontraktura ,tortikolisit,pareza etj

Ordinanca Fizioterapeutike "ProTherapy" E Ordinanca Fizioterapeutike "ProTherapy"
Rr. "Ramadan Peci" (te Stacioni I Autobuseve)
Mitrovica, 40000

Orari i Punës 09:00 - 19:00

Aloevera F Aloevera
Kqiq I Madh
Mitrovica, 40000

Produkte tona me garancion kontakto 049 166 988

VITA DENT G VITA DENT
RR.Kemajl Ataturku
Mitrovica, 40000

Dr.Vesel Shalaku spec.i Protetikës stom.& Dr. Valentina Foniqi Shalaku doktor i Stomatologjisë.

Ordinanca  Radiologjike Qf-Jaba H Ordinanca Radiologjike Qf-Jaba
Rruga "Avni Shabani"
Mitrovica