Clinics in Vushtrri

Find clinics in Vushtrri. Listings include Ordinanca Specialistike e Syve "Dritë", Ordinanca Mjeksore Fauna, Albani pharm, Barnatore Blini, Barnatore "Pico Pharm" and Rheuma. Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Clinic in Vushtrri?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Ordinanca Specialistike e Syve "Dritë" A Ordinanca Specialistike e Syve "Dritë"
Rr: "Mursel Bllata" Nr 12
Vushtrri, 42000

Ordinancë specialistike e Syve në qytetin e Vushtrrisë, nën drejtimin e Dr. Festim Bllatës, specialist i Oftalmologjisë në Klinikën e Syve të QKUK-së!

Ordinanca Mjeksore Fauna B Ordinanca Mjeksore Fauna
R.s.Qameria
Vushtrri, 4200

Albani pharm C Albani pharm
Vushtrri, 42000

Barnatore "Albani pharm" Pronar Mr.Ph. Alban Mikushnica Vushtrri

Barnatore Blini D Barnatore Blini
Ismail Qemaili Nr. 130
Vushtrri, 42000

Aty ku shërbimi dhe këshillimi ndaj klientëve tanë është në rend të parë.

Barnatore "Pico Pharm" E Barnatore "Pico Pharm"
Hakif Zejnullahu
Vushtrri, UERDA123

Rheuma F Rheuma
Ismail Qemajli
Vushtrri